Match fra Tinder
© Getty Images

Finnes kjærligheten på Tinder?

Vi har spurt fem voksne kvinner hvordan de opplever kjærlighetslivet med swipes, likes og dates.

15. september 2022 av Karen Greve

Yngre menn, hvorfor ikke?

“I starten brukte jeg Tinder til sexopplevelser med yngre menn. Jeg var 42. De var 25-30 år. Hvorfor ikke? Jeg var nettopp kommet ut av et langt forhold, og det gjorde noe bra for meg. Senere har jeg datet menn på min egen alder fordi jeg er mer seriøs. Nå vil jeg faktisk gjerne ha en kjæreste, men jeg prøver fortsatt å kose meg med å møtes med mennesker. Min erfaring er at det viktigste på Tinder er å vite hva du vil selv.”
Tine, 50 år 

Spurte du seriøst om det?

“Jeg kan aldri være mer enn en måned på Tinder, fordi jeg blir overveldet av tonen og måten folk oppfører seg på. For eksempel kan folk skrive i en av de første meldingene: ‘Skal vi gå på WhatsApp og sex-chatte?' Og det er altså helt vanlige mennesker. Som har vanlige jobber og kan googles.”
Anonym kvinne, 48 år 

Som å spille Pokémon Go

“Å være på Tinder er litt som å spille Pokémon Go. Du blir avhengig av det, du bruker mye tid på det og det er vanskelig å stoppe. Jeg har både møtt en stor kjærlighet på Tinder og veldig merkelige menn, og jeg er mer og mer oppmerksom på å passe på meg selv.”
Anonym kvinne, 50 år 

Hvor høy er du? 

“I bunn og grunn handler det jo om at man bare gjerne vil kysses i gulvet. Jeg har hatt merkelige dates via Tinder. Gode dates. Dårlig sex. Og jeg har funnet ut av hvor mye menn lyver om alderen sin. Det gjør de ofte, og også om høyden.”
Anne, 42 år 

Totalt smurfebilder

“Å swipe jevnaldrene menn minner meg litt om smurfene. Det er 'selfie på badet mannen', 'langrennsutøver-mannen', 'raske briller- og lycramannen'. I tillegg er det mannen som ikke bryr seg, hvor man får en følelse av at konen og barna er klippet ut av bildet.” 
Marie-Louise, 48 år 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...