Dette må du huske i feriekofferten

Smarte produkter som redder enhver feriekrise.

6. juli 2018 av Bonnier Creative Studio

Ferien er til for å nytes! Late dager på stranden, oppdagelsesreise i nye storbyer, god mat og en velfortjent pause fra hverdagen. Men før feriekosen for alvor kan settes i gang, blir det fort litt tid med planlegging og pakking. Hva trenger man egentlig på ferie?

Selv om ferien skal bestå av etterlengtet kos og gode opplevelser, kan det være lurt å være forberedt på ulike ferieplager som kan oppstå. Solbrenthet, skrubbsår, gnagsår, kløe, stikk, blemmer og andre typiske hudplager som kan lett forekomme, og da er det greit å ha gode produktløsninger klare.

A-Derma hudpleieserie har en rekke produkter som dekker mange områder, og som er ekstra praktiske å ha med seg i bagasjen. Spesielt på utenlandsturer der man kanskje er et stykke unna et apotek kan det være greit å ha SOS-produktene med seg. 

SOS - Rensende og beroligende hudpleie

A-Derma Dermalibour+ Foaming gel pleier og rengjør hud som er rød, sprekker og er irritert, og er egnet for daglig vask av kropp, hender, utvendige slimhinner og utsatte hudområder. Den hindrer bakterieutvikling og fungerer utmerket som vask ved røde hudområder, insektstikk, ved lett eksem, irritasjon og lignende. I samme serie finner du også A-Derma Dermalibour + Cream som effektivt demper ubehag. Dette er en reparerende krem som beskytter huden mot ytterligere irritasjoner. Kremen er god å bruke på større hudområder på hender og kropp, og er egnet for baby, barn og voksne, i tillegg er den også fin som stellesalve.

Ekstra praktisk å ha med på tur er A-Derma Dermalibour + Stick, som er en hendig liten sak å ha med i vesken. Den har de samme gode egenskapene som Dermalibour+ kremen og er enkel å bruke, den er hygienisk, og kan enkelt påføres på mindre hudområder og utsatte steder. Super å bruke på gnagsår etter mye vandring i ferien. 

Et smart tørrende sinkliniment til væskende hudirritasjoner

A-Derma Cytelium er praktisk og velegnet til rød fuktig hud i hudfolder og hud som har fuktige eller væskende irritasjoner. Cytelium demper rødhet og beskytter huden. I tillegg virker den irritasjonsdempende og er derfor ideell å bruke på insektbitt, blemmer og hudskader. Et smart produkt å ha med seg på ferie.  

Planlegger du en tatovering i ferien?

A-Derma Epitheliale A.H. en ultra-reparerende krem med dobbelt effekt. Den gjenoppbygger og roer huden, forhindrer skorpedannelse, holder huden gjennomfuktet og hindrer arrdannelse. Ideell hudpleie som dekker områder ved tatovering, pelling, og mindre kosmetiske og kirurgiske inngrep.  

Den viktige solbeskyttelsen

Man kan aldri snakke nok om solbeskyttelse – det går an å forebygge både solbrenthet og solskader! Solserien fra A-Derma er basert på lang ekspertise innenfor sart hud, og har du allerede tørr hud eller lett eksem er det ekstra viktig å ta vare på huden når den utsettes for soling.

Solkremen A-Derma Protect Cream AD er en skreddersydd solkrem for sart, irritert hud og lett eksem. Den gjenoppbygger hudbarrieren ved soling, samtidig som den demper irritasjon. I A-Derma Protect-serien finnes det også en praktisk solspray for barn med lett konsistens som er enkel å påføre. Begge solkremene har SPF 50+, de har høy toleranse, inneholder patentert solfilterkompleks med fire organiske filtre og er vannresistente. 

Ikke glem å beskytte huden også etter soling. A-Derma Protect AH aftersun er en reparerende ettersolingslotion som styrker, roer og kjøler ned solutsatt hud. Denne forfriskende kremen inneholder hyaluronsyre som både fukter og reparerer, og den kompenserer for tap av fuktighet etter flere timer ute i sola. I tillegg dufter den deilig av sommer og har en nydelig konsistens. 

Hold på fuktigheten

Huden kan fort bli tørr etter dager med sol, bading og ikke minst flyreiser. Alle hudtyper blir sarte og mindre motstandsdyktige av solen, og dersom du allerede har sart, irritert hud eller lett eksem er det ekstra viktig å ta vare på huden. Serien A-Derma Exomega Control er utviklet for å ta ekstra godt vare på sart og irritert hud.

Om sommeren kan huden lett bli irritert av fete kremer og det kan være en god idé å pakke med seg en krem du vet fungerer. A-Derma Exomega Control Cream beroliger huden øyeblikkelig og minsker irritasjon forårsaket av tørr hud. Har huden din behov for fuktighetskrem i tillegg til solkrem, bør den påføres etter solkremen. A-Derma Exomega Control Cream kommer også i en praktisk 50 ml. tube og kan dermed tas med i håndbagasjen på flyet. 

Produktene fra A-Derma kan kjøpes på apotek.


Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for A-Derma.

 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...