klær til ulike kroppsfasonger, dråpeformet kropp, timeglassfigur, atletisk kropp, oval kropp
Hverdagsklær til alle kroppsfasonger:

Det finnes mange ulike kroppstyper. Vi guider deg til hva slags klær og snitt som gjør det beste ut av nettopp din fasong.

© Stine Heilmann

Stor guide: Hverdagsantrekk til 6 ulike kroppsfasonger!

Antrekkene du bruker i hverdagen trenger absolutt ikke være ensbetydende med kjedelig! La deg inspirere til å kle deg både stilig og komfortabelt etter din fasong! Her er våre tips til seks ulike kroppstyper!

13. februar 2019

Som deler av en tredelt serie har vi tidligere vist deg hvordan du kan finne den perfekte kjolen og hvilken jakke som kler best de ulike kroppsfasongene! Vi avslutter serien med å vise hvilke hverdagsantrekk som passer perfekt for de 6 ulike kroppstypene! 

Vi er jo ikke like, så hvorfor skulle kroppen - og klærne våre - være det?

Stylist Christina Wedel guider deg til hva slags klær og snitt som gjør det beste ut av nettopp din kropp. «Kroppstypen er din beste venn. Det perfekte redskapet til å forstå hvorfor noe kler deg, og noe annet kler andre. Det finnes ikke en feil kroppstype. Det finnes derimot masse feil klær", sier hun til Tara.

Hvordan finner jeg ut hva slags klær som passer til min kroppstype?

De seks kroppstypene beskriver det beste ved akkurat din kropp, slik at du i fremtiden kan gå i klesskapet ditt eller shoppe og vite akkurat hva som kler deg og hvorfor. Under kan du sjekke de ulike kroppsfasongene og tipsene som kan hjelpe deg:

Saken fortsetter under annonsen.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...