klær til ulike kroppsfasonger
Noe for alle:

Det finnes mange ulike kroppstyper. Vi guider deg til hva slags klær og snitt som gjør det beste ut av nettopp din kropp.

© illustrasjon Lise Kravin

Slik finner du den perfekte kjolen til din kroppstype

Det er kjedelig å bruke penger på en festkjole du føler ikke kler deg. Men fortvil ikke – det finnes massevis av kjoler til deg. Du trenger bare å finne ut hvilken kroppstype du har!

8. desember 2017 av Christina Wedel, Lea Østergaard Andersen, Cecilie Espensen

Sett en stopper for de gjentatte feilkjøpene! Det finnes faktisk seks ulike kroppstyper. Vi er jo ikke like, så hvorfor skulle kroppen – og klærne våre – være det? 

Stylist Christina Wedel guider deg til hva slags klær og snitt som gjør det beste ut av nettopp din kropp. «Kroppstypen er din beste venn. Det perfekte redskapet til å forstå hvorfor noe kler deg, og noe annet kler andre. Det finnes ikke en feil kroppstype. Det finnes derimot masse feil klær", sier hun til Tara. 

Hun har funnet frem til seks kroppstyper som beskriver det beste ved akkurat din kropp, slik at du i fremtiden kan gå i klesskapet ditt eller shoppe og vite akkurat hva som kler deg og hvorfor.

"Hvorfor er dette det viktigste jeg kan lære deg? Når du kan stå foran speilet og bli forelsket i ditt eget speilbilde. Kjenne det krible i magen og få lyst til å danse. Da har du truffet blink!", sier hun.

Hvordan finner jeg ut hvilken kroppstype jeg har?

Under kan du sjekke de ulike kroppsfasongene og tipsene som kan hjelpe:

Saken fortsetter under annonsen.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...