blazer, jakke til ulike kroppsfasonger, dråpeformet kropp, timeglassfigur, atletisk kropp, oval kropp, klær til din kropp
Klær til alle kroppsfasonger:

Det finnes mange ulike kroppstyper. Vi guider deg til hva slags klær og snitt som gjør det beste ut av nettopp din fasong.

© Stine Heilmann

Jakken som kler DIN kroppstype!

En jakke og et par bukser er både stilig og behagelig, og passer like godt til jobb som på fest. Se våre tips til seks ulike kroppsfasonger!

11. januar 2018 av Trine Wang

Vi har tidligere vist deg hvordan du kan finne den perfekte kjolen til din kroppstype. Som en del av en tredelt serie er det her den evigaktuelle blazeren som står for tur!

Stylist Christina Wedel guider deg til hva slags klær og snitt som gjør det beste ut av nettopp din kropp. «Kroppstypen er din beste venn. Det perfekte redskapet til å forstå hvorfor noe kler deg, og noe annet kler andre. Det finnes ikke en feil kroppstype. Det finnes derimot masse feil klær", sier hun til Tara.

Hun har funnet frem til seks kroppstyper som beskriver det beste ved akkurat din kropp, slik at du i fremtiden kan gå i klesskapet ditt eller shoppe og vite akkurat hva som kler deg og hvorfor.

Hvordan finner jeg ut hvilken type jakke som passer til min kroppstype?

Under kan du sjekke de ulike kroppsfasongene og tipsene som kan hjelpe:

Saken fortsetter under annonsen.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...