Greys Anatomy
Vi har ventet spent på denne gledelige nyheten!© HAVE AS

Meredith vender tilbake - nå kommer sesong 18 av Greys Anatomy

Enda en gang skal vi tilbake til Seattle Grace Hospital!

20. mai 2021 av Henny Müller Dahl

Enda en gang kommer det fantastiske nyheter til alle Greys Anatony fans. Kanalen ABC, som står bak serien, har nemlig nettopp annonsert at den populære legeserien er tilbake med enda en sesong, som altså er den 18 i rekken. 

Tidligere har det blitt spekulert i om seriens 17. sesong ville bli den siste i rekken. Tanken på at serien en gang skal ta slutt blir bare verre og verre med sesongene som kommer - men med nyheten om sesong 18 rundt hjørnet kan vi heldigvis utsette den bekymringen litt til! 

Dette vet vi så langt om sesong 18

Selv om det ikke er utgitt mange detaljer om den nye sesongen enn så lenge, er det heldigvis allerede et par avsløringer om hvem som blir en del av serien i sesong 18. 

Utover at Ellen Pompeo er tilbake i rollen som Meredith Grey, er det også bekreftet at Chandra Wilson og James Pickens Jr. også er tilbake som henholdsvis Dr. Miranda Bailey og Dr. Richard Webber. 

Alle tre skuespillerne har nemlig forlenget kontraktene deres, dog har serieskaperne avslørt at Greys Anatomy avhenger av selveste Ellen Pompeo. Talspersonen for kanalen ABC har nemlig uttalt at serien vil fortsette så lenge Ellen Pompeo ønsker å bli.  

Til tross for gode nyheter om sesong 18 gråter vi litt av det faktum at en av yndlingslegene, Jackson Avery, som spilles av Jesse Williams, har valgt å forlate Greys Anatomy etter 12 sesonger. 

Det vites enda ikke helt presist når vi kan forvente å se den nye sesongen, men som alltid venter vi i spenning! 

Kilde: Cosmopolitan.com 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...