Serie Exit 3
Skal du se den nye sesongen av Exit? © NRK

Sesong 3 av Exit: Nedtellingen er begynt

Rundt 70% av serien hevdes å være basert på virkeligheten, og brutalitetene fortsetter i den nye sesongen, som har premiere 2.mars kl 06:01. Vi setter vekkerklokken ekstra tidlig i morgen.

1. mars 2023 av Henny Müller Dahl

Har du også ventet i spenning på en ny sesong av den ekstreme NRK-serien som har tatt både Norge og resten av Skandinavia med storm? Nå er sesong 3 rett rundt hjørnet, klar for å sjokkere og overraske. 

Gjennom to sesonger har vi fulgt multimillionærene Adam, William, Jeppe og Henrik på jakt etter spenning, adrenalin, fest og fart. Med deres samvittighetsløse oppførsel har de skapt kontroversielle overskrifter Norden rundt, spesielt etter det kom frem at serien er basert på virkelige hendelser, faktisk hele 70%!

Exit sesong 3
Vi får gjensyn med Hermine i sesong 3 av Exit.© NRK

Tredje og siste sesong av den brutale serien

I den nye sesongen får finansgutta øynene opp for nye interesser, nemlig grønne investeringer og kryptovaluta. De drømmer om å få penger ut av skatskassen gjennom statsfinansiertee klimatiltak, samtidig som de alle kjemper videre på familiefronten, hvor blant annet Hermine ikke er ferdig med å ta hevn på Adam. 

Den kommende sesongen blir også den siste i Exit-universet, og alt tyder på at den nye tredje sesnong blir like vill og brutal som de to første.

De tre første episodene slippes på NRK TV torsdag 2. mars kl 06.01. De neste 3 episodene én uke senere, og de to siste episodene av serien kan du se torsdag 16. mars. 

Det er bare å glede seg!

Les også: Agnes Kittelsen: - Jeg er ikke redd for å si hva jeg mener

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...