Populære forfattere:
Populære forfattere:

Unni Lindell og Anne B. Ragde har begge 30-årsjubileum som forfattere, og feirer med å møte fansen både i Trondheim og Oslo.

Møt suksess-forfatterne Unni Lindell og Anne B. Ragde

Nå kan du møte de populære damene på Sentralen i Oslo. Fri adgang!

3. november 2016 av Redaksjonen

Anne B. Ragde og Unni Lindell er begge bokaktuelle denne høsten og kniver på toppen av salgslistene! 

Ikke nok med at de er blant Norges mest kjente forfattere, de er også veldig gode venninner. I år har de begge 30-årsjubileum som forfattere.

– Dette må feires, sier Anne og Unni, som gleder seg til å møte lesere og fans i Oslo onsdag 16. november. Vi lover topp stemning og uforglemmelig underholdning fra scenen når disse to damene inntar podiet. Du kan glede deg til historier fra et langt vennskap og to spennende forfatterskap.

– Å snakke om bøkene på en sånn arena er unikt. Skriveprosess, handlingen i bøkene, hva vi har brukt av oss selv i dem. Alt sammen vevet i hverandre og våre ekte liv, som vi har fulgt tett hele veien. Ingen andre vet så mye om Unni som Anne. Ingen andre vet så mye om Anne som Unni, sier de to.

Du får muligheten til å kjøpe bøker og forfatterene signerer selvsagt bøkene. Så her har du muligheten til å gjøre unna noen julegaver!


Slik melder du deg på

Det er først til mølla-prinsippet. Meld deg og en venninne på ved å bruke mailadressen [email protected]Du vil motta en bekreftelse på om du har fått plass. Arrangementet er gratis! 


Oslo

Dag: Onsdag 16. november

Sted: Marmorhallen, Sentralen (Oslos nye storstue) 

Adresse: Øvre Slottsgate 3

Tidspunkt: Dørene åpner kl. 18.30

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...