Instagram tara
© Getty Images

Dette er ukens Instagram-favoritter

Blant alle postene på Instagram dukker det opp gullkorn som virkelig underholder, inspirerer og engasjerer. Et genialt triks for å få ut granateplekjernene UTEN søl er blant ukens Instagram-favoritter!

1. mai 2023 av Redaksjonen

Tulipanblomstring

Tulipaner er synonymt med Nederland og en kjøretur i det lille landet er en fryd for øyet i disse dager når du suser forbi store felt med blomstrende tulipaner – det er som et visuelt sukkertøy! 

Via @arden_nl

Vakker neglkunst

Har du sett noe så vakkert? Våren er her og mange av oss lakker neglene i vårfriske farger. Og noen tar neglekunsten et hakk videre og lakker neglene slik at de ser ut som vannmelon! 

TIPS! Har du svake, sprø, misfargede eller ruglete negler? Tips til hvordan du får bukt med negleproblemer finner du her.

Via @that.nailplace

Mobiltetsutfordring

Det ser enkelt ut, men er det egentlig det? Redaksjonen har testet denne mobiltetsøvelsen fra den digitale PT-en Belle Breukelman med våre unge håpefulle og det er ikke plankekjøring for å si det sånn! Men en god latter og bekreftelse på at vi alle kan trene mere mobilitet og balanse fikk vi. Kanskje du også vil teste denne øvelsen med sønnen, datteren eller venninnen din?

Via @bellehutt

Farvel til granateple-søl!

Står du også igjen med røde flekker på klærne, hendene og kjøkkenbenken etter å ha gravd ut de søte og saftige kjernene på granateplet? Du er ikke alene! Men det er det kanskje slutt på med dette trikset – det skal i hvert fall testes til denne supergode salaten med aubergine, granateple, pistasj og mynte.

Via @foodie_jessica

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...