Instagram tara
© Getty Images

Dette er ukens Instagram-favoritter

Blant alle postene på Instagram dukker det opp gullkorn som virkelig underholder, inspirerer og engasjerer. En kokk tilbereder laksen i oppvaskmaskinen, en Hollywood-stjerne deler sine beste tips for å få nye venner i voksen alder og en 40 år gammel låt som vi har fått dilla på – igjen!

3. februar 2023 av Redaksjonen

Ny romcom med Reese Witherspoon

Vi er svake for sjangeren romantiske komedier, så vi gleder oss veldig til å lene oss godt tilbake i sofaen og se den romantiske komedien «Your Place or Mine» med Reese Witherspoon og kjekkasen Ashton Kutcher i hovedrollene. Filmen slippes på strømmetjenesten Netflix 10. februar. Hvem skal du se den med?

Via @reesewitherspoon

Oppvasklaks!

Lage mat i oppvaskmaskinen? Ja, visst! Mesterkokk Lise Finckenhagen postet denne perfekt tilberedte laksen – etter en runde i oppvaskmaskinen på programmet «Hurtig glassvask, 45 grader». Den fullstendige oppskriften på perfekt laks kan du høre i den svært så underholdende podkasten «Mat & Kjærlighet» som Lise har sammen med Geir Schau – anbefales!

PS! Husk lyd!

Via @lisefinckenhagen

Kjenner du igjen denne?  

Året er 1983 og new wave-duoen Annie Lennox og David A. Stewart i Eurytmics sprenger radiobølgene med monsterhiten «Sweet Dreams (Are Made of This». Det var andre boller det, mimres vi. Og vi elsker at en ny generasjon – 40 år! senere – setter like stor pris på duoens fengende synthesizerlåt som oss – og hedrer den med dansemoves ut av annen verden. BRAVO! Danseduoen heter @funkanometry og var semifinalister i tv-showet «America´s Got Talent» i 2022.

Via @annielennoxofficial

Romantisk strikk

Det klør i strikkefingrene til en i Tara-redaksjonen og Fabelknitwears romantiske «Victoriana Turtelneck» står herved på prosjektlisten. Genseren, som strikkes i en miks av myk merino og silk mohair, er inspirert av 1890-tallets sykkeltopper. Perfekt til den forestående sykkelsesongen eller hva? Oppskriften er tilgjengelig via Etsy og Ravelry.

Via @fabelknitwear

PS! Lyst til å strikke en myk cardigan? Her finner du oppskriften på «Mors cardigan» fra KlompeLOMPE. 

Hollywood-stjernen: Slik får du nye venner i voksen alder!

Du må oppsøke folk du vil bli venner med! Jane Fonda innrømmer at hun har vært pågående med skuespillerkollega Sally Field, men dette er altså Jane Fondas beste tips for å få nye venner i voksen alder. We love it! 

«Det er viktig å fortsatt være nysgjerrig, interessert og engasjert. Lære nye ting. Ha venner, gjerne yngre enn deg selv. Jeg er fascinert av Lily. Hun vokste opp i arbeiderklassen i Detroit, og hun har fremdeles venner fra barneskolen der. Lily stiller ikke i noen eliteklasse. Venner som besøker henne på settet, er vanlige mennesker.», sier Jane Fonda til Tara – les hele intervjuet her.

Via @cbssundaymorning

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...