© Flyttstädfabriken

Flytterengjøring Stockholm

25. august 2023

Skal du flytte til et nytt hjem? Ikke stress med å vaske og rydde i den gamle boligen din, men la oss stå for rengjøringen! Vår profesjonelle flytterengjøring sørger for at den gamle boligen din blir skinnende ren og er klar for den neste leietakeren.

Hvis du er på jakt etter flytterengjøring Stockholm kan du besøke hjemmesiden vår https://flyttstädfabriken.se/

Gode grunner til å velge flytterengjøring hos oss:

  • Erfarne renholdere
  • Tidsbesparende
  • Trygt og komfortabelt
  • Gode priser

Erfarne medarbeidere hos Flyttstädfabriken

Flyttstädfabrikens sine erfarne renholdere vet nøyaktig hva som kreves, for å rengjøre en bolig til perfeksjon. Vi har alle de riktige verktøyene og teknikkene, som skal til for å kunne takle de verste flekkene, dårlig lukt, støv og skitt.

Tidsbesparende: Det å flytte kan være en stressende og tidkrevende prosess. Når du lar oss stå for rengjøringen, får du bedre tid og mer energi til å fokusere på viktigere ting, som å få orden i det nye hjemmet ditt.

© Flyttstädfabriken

Hva er inkludert i tjenesten?

Detaljert rengjøring. Vi legger stor vekt på selv de minste detaljer, slik at vi kan være sikre på at det gamle hjemmet ditt etterlates i perfekt stand. Vi skrubber gulvene, tørker veggene og pusser vinduene, og etterlater ikke en flekk stående urørt. Det meste som har med husets interiør å gjøre, er inkludert i en flytterengjøring. Det som ikke er inkludert, er hagen, samt at fasadevask, takvask og rengjøring av hagestier ikke inngår i en vanlig flyttevask.

Trygg og tilpasset flyttevask

Tilpasset flytting: Vårt rengjøringspersonale er fleksibelt og kan tilpasse seg flytteplanen din. Enten du vil at vi skal rengjøre før eller etter du har flyttet ut, tilpasser vi oss dine behov, og gir deg en behagelig og problemfri opplevelse.

Trygghet: Når du bestiller flytterengjøring hos oss kan du være sikker på at du etterlater ditt gamle hjem i perfekt stand. Dette hjelper deg med å unngå konflikter med utleier, og er med til å sikre en problemfri utbetaling av depositumet ditt.

© Flyttstädfabriken

Hva koster flytterengjøring?

Vi tilbyr ikke bare førsteklasses kvalitet, men også konkurransedyktige priser som passer til budsjettet ditt. Vi mener at en flytterengjøring ikke skal koste mer enn det som er rimelig, og bestreber oss derfor på å gi full valuta for pengene. Vi påtar oss rengjøring av både hus og leilighet, prisen avhenger av område og individuelle ønsker. Kontakt oss for et tilbud, hos oss er det ingen skjulte avgifter eller andre overraskelser.

Bestill rengjøring hos Flyttstädfabriken

Det er aldri en god ide å overlate flytterengjøringen til tilfeldighetene- stol på at vår profesjonell flytterengjøring gjør jobben best. Kontakt oss i dag for å bestille tid, slik at du kan få en problemfri flytting.

Hva venter du på? Slipp bryet med rengjøringen og overlat jobben til Flyttstädfabrikens profesjonelle hender. Du kan benytte deg av RUT- fradraget for flytterengjøringen, noe som kun er en fordel ved å bestille oss. Kontakt oss i dag for å bestille en konsultasjon, og la de profesjonelle renholderne våre komme i gang med å fjerne støvet ditt.

© Flyttstädfabriken

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...