Påskekrim 2023

Krimserien Undercover finner du på Netflix.

© Thomas Dhanens / Netflix

5 krimserier du kan kose deg med i påsken

Det blir sjeldent påske uten krimserier man kan kose seg med! Her får du 5 krimserier som vil få deg hekta.

20. mars 2023 av Ellinor Engelstad
Påskekrim
© Thomas Dhanens / Netflix

1. Undercover

Sesonger: 3
Hvor: Netflix

Til tross for at dette er en krimserie hvor det snakkes flamsk, er storylinen for god til å ikke få den med seg. To politiagenter går undercover i et forsøk på å felle en stor narkotika-dealer. For å gjøre dette må de gi seg ut for å være et gift par, som nettopp har flyttet til camping-plassen hvor skurken ferierer med familien sin. Inspirert av ekte begivenheter!    

Påskekrim serie
© Netflix

2. Night Stalker: Jakten på en seriemorder

Sesonger: 1
Hvor: Netflix

Denne miniserien følger polititet i Los Angeles på jakt etter en grusom seriemorder som herjet i USA på 80-tallet. Gjennom intervjuer av de overlevende ofrene hans, politietterforskere og journalister som fulgte saken tett, blir man introdusert for ekte, sterke historier og materiale som viser en desperat jakt på morderen som drepte, rante og voldtok uten mål og mening. Et godt tips til en spennende krimserie!

påskekrim papirhuset
© Tamara Arranz Ramos

3. Papirhuset

Sesonger: 5
Hvor: Netflix

Money heist... La casa de papel... Kjært barn har mange navn - denne prisvinnende krimserien har du forhåpentligvis hørt om. Første og andre sesong handler om hvordan åtte ranere slår seg sammen for å gjennomføre landets mest ekstraordinære ran. De skal ta seg inn i Spanias Kongelige myntverk, holde gisler som utpressingsmiddel, ta med seg 2,4 billioner euro - og komme seg ut derfra i live. Men uansett hvor nøye ranet er planlagt oppstår det uforutsigbare hendelser som gjør at du bare MÅ se én episode til. 

Trenger du fler serietips? Her er 9 gode skandinaviske krimserier 

påskekrim NRK krimserie
© Rémy Grandroques

4. Le bureau

Sesonger: 5
Hvor: NRK

Hvis du har lurt på hvordan et realistisk bilde av etterretningstjenesten ser ut, er dette serien for deg. Le bureau er en intens og avhengighetsskapende krimserie som følger etterretningstjenesten i Frankrike, og deres utfordringer og problemer. Som tilskuer får man et innblikk i hvordan hverdagen til blant annet spioner og undercover-agenter ser ut, og hvordan de klarer å skille jobb-identiteter fra det virkelige liv. Eller klarer de egentlig det?

The Sopranos krimserie HBO Max
© HBO Max

5. The Sopranos

Sesonger: 7
Hvor: HBO Max

HBO skuffer aldri med spennende krimserier. The Sopranos er en amerikansk krim- og dramaserie med Tony Soprano som hovedkarakter. Hvordan sjonglerer han rollen som familiefar samtidig som han er leder av en kriminell organisasjon?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...