Willie Nelson på scenen artist sanger låtskriver spiller giter

FULL AV VISDOM: Countryartisten Willie Nelson deler i anledning sin 88-årsdag sine beste livsråd.

© Getty Images

Willie Nelsons 10 livsråd

– La verdens idioter være det perfekte eksempelet på hvem du ikke vil være, råder Willie Nelson. Her deler den 88 år gamle countryartisten, aktivisten, skuespilleren og forfatteren Willie Nelson sine 10 beste livsråd.

4. juni 2021

Du kjenner sikkert til disse låtene av Willie Nelson: «On The Road Again», «Highwayman» og «Always on My Mind». Han også skrevet «Crazy», som ble verdenskjent med Patsy Cline og ikke minst «Funny How Times Slips Away» med selveste Elvis!

Willie Nelson har i løpet av sine 88 år rukket og gi ut over 150 album! Og countryartisten, aktivisten, skuespilleren og forfatteren er fortsatt aktiv – hans nyeste album «That´s Life», som er coversanger av Frank Sinatras låter, finner du selvfølgelig på Spotify. 

I anledning 88-årsdagen deler 7 barnsfaren sine 10 livsråd. Noen er kanskje enklere å følge enn andre – det ligger spesielt mye sannhet i nr. 9!

1. Slutt å lete etter lykken

Du vil ikke finne lykken før du slutter å lete etter den.

2. Ikke skyld på andre

Du vil aldri komme deg frem i livet ved å gi andre skylden for dine egne problemer.

3. Lev og la leve

La verdens idioter være det perfekte eksempelet på hvem du ikke vil være. Du vil bli mye lykkeligere, og i lengden, er det en sjanse for at andre vil spørre deg om hva hemmeligheten din er og hvorfor du er så lykkelig. Dessuten, hvis du skal bli skikkelig forbanna, ikke la det gå utover familie, venner eller kolleger, spar den energien til noe som virkelig betyr noe.

4. Ha beina plantet på jorda

Som voksne prøver vi å ta avstand fra det ustanselige jaget etter fornuft og orden ved å ta en whisky eller røyk eller nyte noe annet. Men visdommen ligger ikke i whiskyen eller røyken. Visdommen ligger i de øyeblikkene når vi gir slipp på galskapen og vi husker det mest grunnleggende.

5. Drikk vann

Liv og vann er uadskillelig. Hver eneste celle i kroppen din trenger vann for å overleve. Ved å drikke rikelig med rent, friskt vann kan du bli sterkere, sunnere og smartere. Vann frakter oksygen og drivstoff til cellene dine, smører leddene, regulerer kroppstemperaturen og spiller en nøkkelrolle i nesten alle funksjonene i kroppen din.

6. Ingen er normale

Det finnes ikke en normal person. Det er bare deg og meg. Så hvis ikke jeg er normal og du ikke er normal og de andre ikke er normale – hvorfor bruker vi da så mye tid på å late som om vi er normale?

7. Vit hva du verdsetter

Det er lett å bli overveldet etter vår higen etter materielle ting, men faktum er at de fleste av oss vet hva vi virkelig verdsetter. Noen ganger trenger vi bare en påminnelse.

8. Ikke vær en drittsekk

Jo eldre jeg blir, jo mer innser jeg at det aldri er for tidlig å verdsette menneskene i eget liv. Hvis du elsker familien din, er det viktig at du sier det til dem. De trenger deg og du trenger dem. Hvis du kan få noen til å føle seg bedre med noen få ord, hvorfor ikke bruke dem? På vegne av alle pappaer i hele verden, så er dette mitt beste råd. Gi faren din en klem. Det er ikke for sent å redde ham.

9. Du vet hva som er rett

Du vet innerst inne hva som er riktig. Men du må fortsatt velge å gjøre det.

10. Sett deg selv fri

Jeg er den eneste personen som kan sette meg selv fri fra hva som kunne ha vært.

Kilde: WePresent

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...