And just like that hbo max

ROCKER TV-SKJERMEN: Alder skjemmer ingen: Miranda, Carrie og Charlotte har passert 50 i tv-serien «And Just Like That» på HBO Max – og de kler det.

© HBO

Nå kommer dokumentaren om tv-serien «And Just Like That ...»

Nå kommer dokumentaren om tv-serien «And Just Like That ...» på strømmetjenesten HBO Max. Se traileren her!

1. februar 2022 av Av Cecilie Espensen

Har du også ventet i spenning hver fredag på en ny episode av «And Just Like That ...» for å finne ut hva som skjer videre med karakterene Carrie, Miranda og Charlotte som nå er i 50 årene?

Nå er vi snart kommet til enden av sesongen av tv-serien, men rett før 10. og siste episode, kommer altså dokumentaren «And Just Like That… The Documentary». Og for alle som elsker universet til venninne som ble etablert for over 20 år siden med kultserien «Sex og Singelliv», er det en må-se-dokumentar!

I den eksklusive dokumentaren får du bli med bak kulissene under innspillingen av det nye kapittelet i historien, "And Just Like That...". 

Bak kulissene med Sarah Jessica Parker med venner

Den byr selvsagt på intervjuer med Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda), Kristin Davis (Charlotte), Mario Cantone (Anthony), David Eigenberg (Steve), Evan Handler (Harry) som også spilte i «Sex og Singelliv». 

Vi får også møte skuespillerne bak de nye karakterene i serien, som Sara Ramírez (Che), Nicole Ari Parker (Lisa), Karen Pittman (Dr. Nya), Sarita Choudhury (Seema) og Michael Patrick King – skaperen av serien. 

Og bonus for alle fashionistas: Intervju med kostymedesignerene Molly Rogers og Danny Santiago – som har skapt stilikonet Carrie!

Dokumentaren er regissert av Fabien Constant og produsert av Sarah Jessica Parker, Alison Benson, Lydia Tenaglia og Chris Collins.

«And Just Like That… The Documentary» har premiere torsdag 3. februar på strømmetjenesten HBO Max, akkurat i tide til finalen av «And Just Like That...».

Har du fått med deg disse seriene med sterke 40+ kvinner?

Se traileren her:

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...