Julia Roberts Gaslit Starzplay

Julia Roberts er tilbake i storform!

Julia Roberts spiller rollen som Watergate-skandalens kanskje mest ukjente person i den nye politiske thriller-serien «Gaslit». Kjenner du til historien om Martha Mitchell?

26. april 2022 av Cecilie Espensen

Ufortalte historier og bortglemte personer står i sentrum i den nye tv-serien «Gaslit» som handler om Watergate-skandalen som førte til president Richard M. Nixons fall. 

I hovedrollene møter vi Julia Roberts og Sean Penn som ekteparet Martha Mitchell og John N. Mitchell, justisminister i Nixon-administrasjonen og kampanjesjef for komiteen for gjenvalg av Richard M. Nixon som president. 

Julia Roberts Sean Penn Gaslit Starzplay

POWER-PAR: Sean Penn som John N. Mitchell og Julia Roberts som Martha Mitchell i serien «Gaslit» på den nye strømmetjenesten Starzplay. Sean Penn er ikke til å kjenne igjen og Julia Roberts skinner i rollen som tøffe, modige og frittalende Martha Mitchell.

Martha Mitchell er en populær figur og politikerfrue. Hun stiller gladelig opp på talk shows og til intervjuer, og pressen elsker hennes åpenhet og muligheten for at hun kanskje vil avsløre en liten «hemmelighet» fra maktens korridor i Washington D.C. Martha Mitchell er mer populær enn Pat Nixon, president Nixons kone, og det går ikke upåaktet hen. 

Uten å avsløre for mye, kan vi fortelle at historien om Martha Mitchells åpenhet og kritikk av Nixon-administrasjonen har en utrolig slutt som faktisk er sann!

Vi har sett den første episoden og er hektet!

Se «Gaslit»-traileren her ⬇️

Her kan du se «Gaslit»:

Det er 8 episoder i tv-serien «Gaslit» som du kan se via den nye strømmetjensten Starzplay. Første episode ligger ute allerede nå og de påfølgende episodene slippes på søndager.

Viaplay: Inkludert i alle abonnementer uten ekstra kostnad.  

Starzplay-appen: 59 kr per måned.

MEN, mens vi venter i spenning på neste episode av «Gaslit», har vi tatt et dypdykk i Julia Roberts film-karriere. Visste du at hun har spilt i mer enn 60 filmer og tv-serier? Vi har laget en liste over våre favoritter her som også er verdt å få med seg  ⬇️

PS! Har du lest vårt intervju med Julia Roberts?

Film-favoritt med Julia Roberts

«Steel Magnolias» (1989)

«Pretty Woman» (1990)

«Notting Hill» (1999)

«Erin Brockovich» (2000)

«Ocean´s Eleven» (2001)

«Mona Lisa Smile» (2003)

«Charlie Wilson´s War» (2007)

«Eat Pray Love» (2010)

«Larry Crowne» (2011)

«August: Osage County» (2013)

«Mother´s Day» (2016)

«Ben Is Back» (2018)

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...