Snøstorm neflix

Virker hun kjent? Kanskje du har sett henne i en annen populær juleserie på Netflix?

© Netflix

«Julestorm» – se traileren til den nye norske juleserien på Netflix her!

En flyplass + en snøstorm = kaos! Det er duket for underholdende og hjertevarme menneskemøter i den nye norske Neflix-serien «Julestorm».

14. desember 2022 av Cecilie Espensen

Elsker du også å telle ned til jul med gode julefilmer og -serier?

Strømmetjenesten Netflix har vist at de kan produsere en norsk serie med maks julestemning («Hjem til jul») og nå har de gjort det igjen! 

Fredag 16 desember har nemlig «Julestorm» premiere på Netflix der handlingen er lagt til Oslo lufthavn, Gardermoen på lillejulaften – og ingen fly går på grunn av en kraftig snøstorm. 

Du vil kjenne igjen flere fra «Hjem til jul»

Persongalleriet i den nye, morsomme Netflix-serien er rikt. Noen har møtt opp på flyplassen for å hente sine kjære, noen skal reise hjem til jul mens andre igjen ønsker å flykte fra julen. Av alle som svirrer rundt på flyplassen denne dagen møter vi blant annet en popstjerne, en vennlig bartender, en pianist i verdensklasse, en oppgitt flyplass-julenisse, kravstore små barn som ønsker seg både Chanel-veske og iPhone til jul, en mor med et sykt barn som må rekke en operasjon og flyplassansatte som gjør sitt aller beste mens klokken tikker faretruende ned til julaften. Hva skjer, hva gjør alle sammen når de befinner seg i en låst situasjon? 

Mange vil kjenne igjen en rekke flotte skuespillere fra Neflix-serien «Hjem til jul» i denne hjertevarme norske serien, som Ida Elise Broch (Johanne), Dennis Storhøi (Tor), Line Verndal (Eira) og danske Ghita Nørby (fru Nergaard). 

Regi er ved Per-Olav Sørensen, som også står bak «Hjem til jul», «The Playlist», «Quicksand» og «Nobel» og manuset har han skrevet i samarbeid med forfatter Lars Saabye Christensen.

«Julestorm» har premiere på Netflix 16. desember og består av 6 episoder.

Se traileren til «Julestorm» her ⬇️

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...