Dette er podcastene du må høre!
Populære podcaster:

Nyt en av våre favoritt-podcaster mens du slapper av på sofaen. 

© Getty Images

Dette er podcastene du må høre!

Å høre på podcast er populært, og en fin måte å koble av på! Det finnes så mange forskjellige at det kan være vanskelig å vite hvor du skal starte. Derfor hjelper vi deg gjennom jungelen. Her er våre favoritter!

13. juni 2022 av Kaja Berentsen & Maria Magnus

Misjonen med Antonsen og Golden

Bli underholdt av Atle Antonsen og Johan Golden i det de snakker om alt mellom himmel og jord.

Lytt her

Vinmonopolets podcast

Vinmonopolets podcast er podcasten for deg som ønsker å lære mer om vin, brennevin og øl. Vinmonopolets eksperter snakker om tips og triks og svarer på diverse spørsmål.

Lytt her

Utestemmer

En podcast fra Den norske turistforeningen hvor de intervjuer aktuelle gjester og snakker om ulike tema innenfor natur og friluftsliv.

Lytt her

Dette er podcastene du må høre!
© Utestemmer Podcast

NRK- lørdagsrådet

Hver uke møter du tre kjente og ukjente personer som deler sin livserfaring og gir deg råd om ulike ting du måtte lure på. Janne Formoe, Trond-Viggo Torgersen, Torbjørn Røe Isaksen og Line Verndal er eksempler på personer som har gjestet podcasten.

Lytt her

Sånn er du

Bli med Harald Eia og Nils Brenna mens de analyserer kjente personer med personlighetstesten "Big 5". De har fått med blant annet Anne Lindmo, Petter Stordalen, Anne Holt, Solveig Kloppen og mange flere.

Lytt her

Mentaltrener podcasten

I denne podcasten møter du alt fra mentaltrenere, idrettsstjerner, FBI- agenter og andre personer som lærer deg hvordan du kan bruke deres tankesett i ditt eget liv. Podcasten gir deg tips og triks for å hjelpe deg å nå dine egne mål og mestre dine egne utfordringer.

Lytt her

Synnøve og Vanessa

Venninnene Synnøve og Vanessa deler morsome historier fra både hverdagen og fortiden. Lytt med mens de ærlige venninnene deler kjendis gossip, pinlige hendelser og mye mer.

Lytt her

Dette er podcastene du må høre!
© Synnøve og Vanessas Podcast

Hvis du trenger en pause fra podcastene og vil kose deg med en film, bør du sjekke ut de 11 beste filmene på Netflix

Happier with Gretchen Rubin (engelsk)

Gretchen Rubin er forfatteren bak bestselger bøkene «The Hapiness Project» og «Better Than Before». Podcasten er en selvhjelp podcast som kommer med råd og tips for hvordan du kan bli lykkelig.

Lytt her

Mamma jobber

Mira snakker med kjente og ukjente mammaer om livet deres med jobb og familie. Er det mulig å ha en spennende jobb og familie - og få begge deler til å funke?

Lytt her

Forklart

Syntes også du det kan være vanskelig å få med deg og forstå hva de store nyhetssakene egentlig handler om? Hver ukedag forklarer podcasten deg en aktuell nyhetssak på 15 minutter.

Lytt her

Krimpodden

Liker du krim? Hver torsdag kommer det en ny episode som går tettere på norsk krim.

Lytt her

Dette er podcastene du må høre!
© Forklart Aftenposten Podcast

Tobias

Harald Eia og Nadina Bouhlou opplevde i 2019 alle foreldres mareritt: De fikk en sønn med en alvorlig sykdom. I podcasten forteller foreldrene om de to månedene sønnen kjempet for livet, og om tiden etterpå. Podcasten om Tobias er sterk og vil gå rett i hjertet ditt. 

Lytt her

Relasjonspodden

Dora og Kjersti gir deg tips til hvordan du kan få det bedre med deg selv. Lytt med når de svarer på spørsmål rundt de små og store utfordringene knyttet til relasjoner.

Lytt her

Lindmo og Co

Bli med Lindmo og resten av redaksjonen backstage. Få et unikt innblikk i hva som skjer i dagene og timene før Anne Lindmo underholder hele norge med hennes talkshow.

Lytt her

Jan Thomas og Einar blir venner

En podkast med Jan Thomas og Einar Tørnquist. Kan to så ulike mennesker bli venner? I denne podcasten kan du høre de to diskutere og utfordre hverandre - og hvem vet kanskje det ender i et vennskap?

Lytt her

Dette er podcastene du må høre!
© Lindmo og co Podcast

Trenger du serietips? Hva med å prøve deg på en god norsk serie? Her er listen over 10 av de beste norske seriene

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...