Veien til god helse er kortere enn du tror! 

Med helsa i sentrum

Det er lite som skal til for å gi helsa et skikkelig løft. Ved å spise næringsrik mat og å sørge for å få nok antioksidanter, er du allerede godt på vei.

4. august 2023 av Kommersiell Redaksjon

Selv om mange av oss streber etter å være den sunneste, beste versjonen av oss selv, kommer våre hektiske liv ofte i veien. Hverdagen er krevende og resulterer i at vi ikke prioriterer å ivareta oss selv og vår egen helse. Her får du gode tips til små grep du kan ta for å sørge for at helsen din står i fokus - selv i en stressende hverdag. 

Spis fargerikt og næringsrikt

Noe av det beste du kan gjøre for egen helse er å spise fargerikt, variert og balansert. Ved å ha et kosthold fullt av planter, grønnsaker og protein av høy kvalitet, sørger du for å holde blodsukkeret stabilt og å gi kroppen næringsfull energi.

Noe av det sunneste du kan spise - både for kroppen og for hjernen - er bær. Spesielt viltvoksende bær, som blåbær og solbær, bugner med såkalte antocyaner. Antocyaner bidrar til å holde flere av kroppens organsystemer i normal funksjon. Antocyanrike blåbær inneholder antioksidanter som beskytter kroppens celler mot stress, som opprettholder øynenes normale funksjon og synsevne og som bidrar til å balansere kroppens kolesterol. Å få nok antocyaner er virkelig verdifullt for helsa.

Viltvoksende bær er noe av det sunneste du kan spise. 

Antocyaner - den magiske ingrediensen i viltvoksende bær

Dessverre er det de færreste av oss som har tilgang på viltvoksende bær året rundt. For å sørge for at du får i deg nok antocyaner og antioksidanter kan det være en god ide å supplere med kosttilskudd av høy kvalitet.

Medox inneholder naturlige, effektive stoffer fra ville skandinaviske blåbær og solbær (antocyaner). Antocyaner er ekstra virkningsfulle antioksidanter som gir planter og bær den blå fargen. Antocyaner har i internasjonal forskning vist seg å ha helsefremmende egenskaper og er blant de mest effektive antioksidantene vi kjenner til. Hver kapsel med Medox inneholder 17 ulike antocyaner. 

Medox er utviklet og produsert i Norge og har vært på markedet i over 20 år og inneholder det beste fra viltvoksende skogsblåbær og solbær.

I tillegg inneholder kapslene bærekstrakt fra ville blåbær, plukket for hånd i skandinaviske skoger, samt solbær fra New Zealand. Produktet har en naturlig prosessering, så kroppen kan dra nytte av den rene kraften som finnes i bærene. En kapsel Medox inneholder like mye antocyaner som to never blåbær og solbær, og dekker faktisk 1 av 5 om dagen! 

Hold deg i bevegelse

En nøkkelkomponent for god helse er bevegelse og aktivitet. Enten det er snakk om en gruppetime på treningssenteret, morgenyoga eller en gåtur, drar kroppen nytte av alle aktivitetsformer. Å være i aktivitet frigjør adrenalin og endorfiner, løfter humøret og støtter opp om kroppens naturlige blodsirkulasjon. 

Å være i bevegelse er uunnværlig for helsa - og for humøret! 

Medox bidrar til at kroppen får god forutsetning for trening og aktivitet med produktets anerkjente egenskaper. Antocyanrike blåbær bidrar nemlig til å opprettholde normal blodsirkulasjon, noe som også er et resultat av trening og aktivitet. I tillegg har solbær vist å bidra til musklenes normale funksjonsevne.

Litt er bedre enn ingenting

Alle monner drar, også når det kommer til helsa. Litt er bedre enn ingenting, og husk at det aller viktigste du kan gjøre er å være god og raus med deg selv. Og å få litt hjelp på veien!

Her kan du lære mer om alle helsefordelene med Medox. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...