© Unsplash

Blek hud, trist hår og sliten? Her er noen tips om hvordan du sikrer god helse hele vinteren. Helt naturlig

Spesielt om vinteren kan vi lett mangle vitaminer eller føle oss trøtte og slitne. Les videre for å finne ut hvilke naturlige tilskudd som kan hjelpe deg med akkurat dette.

1. mars 2023 av kommersiell redaksjon for Tokay

Om vinteren er det lett at alt føles litt ekstra tungt. Håret er matt, neglene er tørre, du er sliten og immunsystemet jobber på høygir.

Som ellers i året kan du ordne mye med et sunt og variert kosthold som dekker behovet ditt for vitaminer. Men skulle du likevel ønske et mer målrettet tilskudd, har Bio Life en rekke ulike kosttilskudd du kan vurdere å prøve.

Alle kosttilskuddene fra Bio Life er basert på naturlige og aktive ingredienser som kroppen kjenner til og dermed lett kan oppta. Nedenfor har vi laget en oversikt der du kan se hvilket kosttilskudd som passer til dine behov.

Det er på tide å våkne! Her er hjelpen til huden din, håret ditt og energinivået ditt

Du har sikkert hørt om B-vitamin og dets enestående egenskaper for huden og håret. Med Bio Life Multi B-Kompleks får du alt dette og enda mer. Produktet inneholder nemlig ikke bare B-vitaminer, men også blant annet C-vitamin, magnesium og urter. Sammen kan dette dempe trøtthet og utmattelse, bidra til et normalt immunsystem og normal hud og normale slimhinner, samt bedre hårvekst.

Bio Life Multi B-Kompleks. Finn produktet her.

© Tokay

Aktive melkesyrebakterier

Og nå til kosttilskuddet som med rette kan kalles for litt av en klassiker: Bio-dophilus. Dette har nemlig vært Bio Life sitt bestselgende produkt i mer enn 30 år, og med god grunn. Bio-dophilus inneholder aktive melkesyrebakterier og tilfører mimimum åtte milliarder bakterier per kapsel! Melkesyrebakterier produserer melkesyre og skaper et godt miljø i tarmen din.

Bio Life Bio-dophilus. Finn produktet her.

© Tokay

Ta vare på immunsystemet

Er ikke immunsystemet ditt helt på topp? Og blir du stadig litt småsyk om dagen? Da kan immunsystemet kanskje ha behov for litt hjelp, og det kan denne nyheten fra Bio Life bidra med. Bio Life Svart Hvitløk. Tilskuddet inneholder ekstrakt av svart hvitløk, noe som bidrar til en normal funksjon i immunsystemet og til å opprettholde normale fettverdier i blodet. Det inneholder dessuten antioksidanter. 

Bio Life Svart Hvitløk. Finn produktet her.

© Tokay

Få gyllen hud – og beskytt den samtidig

Bio Life Betakaroten er et produkt huden din vil elske. Ikke bare kan det gi deg gyllen hudfarge – noe mange av oss lengter etter i denne årstiden – det kan faktisk også bidra til å beskytte huden mot solen, noe som heller ikke er så dumt akkurat nå som vi nærmer oss våren og huden er ekstra følsom for solen. Produktet inneholder antioksidantene vitamin E og C, som beskytter mot oksidativt stress, f.eks. ved soling.

Bio Life Betakaroten. Finn produktet her.

© Tokay

Om Bio Life

Bio Life passer til deg som er opptatt av kvalitet og naturlige ingredienser. Varemerket har vært på det norske markedet siden 1989, og de bredspektrede produktene er basert på naturlige kilder. De inneholder dessuten ingen bindemidler og unødvendige kunstige tilsetningsstoffer. Les mer her.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...