Voksen hud, hudpleie, 40+
Voksen hud:

Hudpleien som fungerer!

© Getty Images

VOKSEN HUD: Hudpleien som fungerer for 45+

Derfor bør du bruke ansiktsolje hver dag!

19. april 2017 av Kommersiell redaksjon

At huden forandrer seg med alderen er uungåelig, men det kan være lurt å bytte ut dine tidligere hudpleieprodukter med noen som er bedre tilpasset voksen hud. 

Med tiden går cellefornyelsen saktere og huden begynner å tape fuktighet, i tillegg til at den bærer preg av de ytre påvirkningene den har vært utsatt for. Jo eldre man blir, desto viktigere er det å velge produkter med ingredienser som er tilpasset behovene du har. 

Elemis har satt sammen sine beste produkter for voksen hud i et komplett hudpleieprogram, kalt Pro-Definition Super System. Etter 28 dager var imponerende 100% av kvinnene som testet produktene enige i at huden føltes strammere, glattere og med bedre løft. Den nye ansiktsoljen Pro-Definition Facial Oil er perfekt for kvinner 45+, og bør brukes daglig for å oppnå optimalt resultat.

Slik bruker du programmet:

Programmet inneholder alle hudpleieproduktene du trenger for å få huden din til å kjennes mer definert og løftet.

Ansiktsolje

Du starter med å rense huden din som vanlig, og masserer inn 3-4 dråper Pro-Definition Facial Oil hver morgen og kveld. Denne ansiktsoljen inneholder blant annet stamceller fra bringebærekstrakt og HimalayaGentian, som gjenoppretter fuktighet og får huden til å kjennes mer spenstig. Den jevner ut huden og gjør linjer mindre synlige.

Det anbefales å bruke ansiktsolje før serum og/eller dagkrem, og la oljen få tid til å trekke godt inn.

Øye- og leppekrem

Pro-Definition Eye & Lip Contour Cream er et multi-produkt som glatter ut huden rundt både øyne og lepper. Den sarte, tynne huden rundt øynene og de vertikale leppelinjene vil oppleves fyldigere og fastigere.

Dagkrem

For å tilføre fuktighet og beskyttelse bruker du Pro-Definition Day Cream, som har en oppstrammende effekt. Kremen gir intensivt med næring og bidrar til å plumpe og gjenopprette vitaliteten i huden.

Nattkrem

Før du legger deg bør du påføre Pro-Definition Night Cream for optimalt resultat. Den er ultra-nærende, med ingredienser som hjelper mot synlige tegn på ”sagging” av kjeve, kinn og hake.

Ansiktsmaske:

Å ta seg tid til en ansiktsmaske ukentlig er også noe du burde prioritere, og her er Pro Definition-Jowl&Chin Mask et godt valg. Den unike stretch-fiber-masken festes rundt ørene, og løfter opp og strammer huden på hake og kjevepartiet. For en forsterket effekt kan du gjerne bruke denne i kombinasjon med ansiktsoljen!

Pro-Definition Super System finner du her.

Nøkkelingredienser

Nye Pro-Definition Super System inneholder nøkkelingrediensene Plantestamceller, Arjuna og Himalaya Genitan. Elemis’ nyskapende stamcelleteknologi utnytter kraftige fettløselige forbindelser fra bringebærplanten, og den aktive ingrediensen har både umiddelbar og langtidsvirkende fuktighetseffekt på huden.

Himalaya Gentian er en tradisjonell urt som gir ny spenst, fuktighet og næring – slik at hudoverflaten blir glattere. Organisk Barbary-fiken er rik på Vitamin-E, beskytter mot frie radikaler og er intenst nærende.

Kombinasjonen av ingrediensene vil redusere forekomsten av dype linjer, gi en fastere kontur og få huden til å føles mer ungdommelig og strålende ut!

Elemis Pro-Definition Super System, Pris kr 2299 kr (verdi 2914)

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...