Vil du teste produkter for tørr hud?

Familien din kan få nye erfaringer ved å være med på å teste A-Derma Exomega Control-produkter*.

9. oktober 2018 av Kontent

Nå som det blir kaldere i luften er mange plaget av tørr, irritert hud og tendens til atopi. Men det er mye du enkelt kan gjøre selv for å hjelpe huden din. Det viktigste for å forebygge tørr vinterhud kan faktisk være å dusje mindre. 

Mange hudleger sier at hudproblemer ofte begynner med vann. Et smart tips er å dusje maks i fem minutter og bruke kaldere vann enn du er vant til. Det er nemlig snillere for huden. 

Masseres skånsomt inn

Ved å bruke A-Derma Exomega Control dusjolje i stedet for såpe unngår du å vaske ut naturlige fettstoffer i huden. Masser oljen forsiktig på våt hud. Da gjør du huden mykere og beroliger den. Dusjoljen egner seg både til barn og voksne med tørr og irritert hud. Oljen svir ikke hvis du får den i øynene.

Det essensielle med oljen er et gjenoppbyggende kompleks og havrekimekstrakt som rengjør huden skånsomt. 91 prosent av ingrediensene er av naturlig opprinnelse og er nedbrytbare i naturen.

Til forskjell fra mange såper er dusjoljen tilpasset hudens pH (5,5), noe som er med på å bygge opp fuktighetsbalansen i huden og styrker hudbarrieren. Det er en fordel fordi du vil ha behov for mindre fuktighetskrem etterpå. Dusjoljen inneholder parfyme. 

Emolient Foaming Gel er en flytende såpe for tørr og ømfintlig hud. Den rengjør huden skånsomt, skader ikke hudbarrieren, beroliger huden og demper eventuell irritasjon. Den inneholder Omega-6 olje og er helt uten parfyme. Dessuten er den med på å forlenge effekten av fuktighetskremen du bruker.

3-minutters-regelen

Følg gjerne en fast rutine når du kommer ut av dusjen: 

  • Klapp huden tørr med håndkleet. 
  • Unngå å gni deg. 
  • Smøre deg inn med fuktighetskrem mens huden enda er fuktig – helst innen tre minutter etter at du er ute av dusjen. 
  • Sett gjerne av litt tid til at kremen får trekke ordentlig inn før du tar på deg klær.

Hvilken krem som passer for deg kan variere gjennom året og etter hvilken hudtype du har. Men nyhetene fra A-Dermo Exomega Control kan føre til at du får nye favoritter. På grunn av en ny teknologi vil nemlig kremene kjennes annerledes på huden og formuleringene kan oppleves forskjellig.

Finn din favoritt

A-Derma Exomega Control Emollient Lotion passer for deg som liker en lett og flytende konsistens. Du smører den raskt på og den beroliger huden øyeblikkelig takket være 100 prosent naturlig, økologisk, Rhealba® havrekimekstrakt og har 24-timers fuktighetsgivende effekt.

A-Derma Exomega Control Emollient Cream har en litt tykkere kremkonsistens, men inneholder de samme ingrediensene som lotionen. Beroliger huden selv om du bare smører deg en gang om dagen. Den har også 24-timers fuktighetsgivende effekt.

A-Derma Exomega Control Emollient Balm er en effektiv og fet krem uten at den føles helfet. Passer for deg som har ekstra tørr hud. Beroliger huden og minsker irritasjon med bare en påføring om dagen. Hjelper til med å styrke hudbarrieren og gjenoppretter hudens smidighet og naturlige fuktbalanse og har 24-timers fuktighetsgivende effekt. 

Bli testfamilie!

Nå kan du og familien din være med på å prøve de nye A-Derma Exomega Control-produkter*.

A-Derma ønsker tilbakemeldinger på hvordan dere opplever kremene. Vi trekker derfor ut 20 barnefamilier som får tilsendt produkter helt gratis! Det er viktig at familien din har tørr eller irritert hud eller tendens til atopi. Barn som er med i erfaringstesten bør være fra mer enn ett år og oppover.

Dersom du og familien din blir valgt ut må dere være villige til å svare på en spørreundersøkelse etter en testperiode på fire uker.

Meld deg på ved å sende en e-post til [email protected].


*Dette får du teste fra A-Derma Exomega Control hygieneprodukter;

Dusjolje, flytende vask, fuktighetsgivende, lotion, krem og balm.


Du må melde deg på innen fredag 19. oktober. De som plukkes ut vil bli kontaktet på mail.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for A-Derma.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...