Velg riktig hudprodukter for din hud

Velg riktig hudprodukter for din hud

One size fits all gjelder ikke hudpleie. Les videre og finn ut hvilke ingredienser som kan være til nytte for din modne hud – og hvorfor.

12. desember 2022 av Benjamin Creative for Eucerin

Det er mange ting som endrer seg i takt med at vi blir eldre – og huden vår er én av dem. Særlig rundt overgangsalderen opplever mange kvinner at huden blir tørrere, mindre elastisk og kanskje også mer ujevn og uregelmessig i hudtonen.

De små forandringene i huden er verken lykkens eller verdens ende. Men det er heller ikke alt du trenger å godta. Få frem det beste i din modne hud ved å gi den daglig pleie og tilpasse pleierutinen etter hva den trenger. Vi gir deg inspirasjon til hvordan og informerer om ingrediensene som får din 50+-hud til å stråle.

En hjelpende hånd til huden

En av de viktigste årsakene til at huden endrer seg i 40- og 50-årene, er at kroppen produserer mindre av stoffene hyaluronsyre og kollagen, som bidrar til å holde huden fast, spenstig og fuktet.

Hvis du vil hjelpe huden med å holde på fuktigheten og elastisiteten, kan det derfor være lurt å la disse to ingrediensene spille hovedrollen i 50+-hudpleien din. Veien til effektiv hudpleie er nemlig ikke nødvendigvis å bruke mange forskjellige produkter. I stedet er trikset å finne dem huden din trenger akkurat nå – og bruke dem regelmessig, slik at huden din får mest mulig nytte av de gode og nærende ingrediensene.

Eucerin har gjennom flere år med forskning og kvalitetsprodukter etablert seg som en ekspert på hudpleie og lanserer nå Hyaluron-Filler + Elasticity. Produktene i serien er utviklet i tett samarbeid med hudleger og passer til hud 50+.

© Eucerin

3 tips til en effektiv 50+-hudpleie

1. Se etter aktive ingredienser som passer din huds behov og hvor du er i livet akkurat nå. For eksempel er hyaluronsyre og kollagen bra for moden hud fordi de bidrar til å holde på fuktigheten og elastisiteten.

2. Fukt OG gjenopprett. Du trenger ikke nødvendigvis mange produkter for å ta vare på huden din, men det er en god idé å prioritere både en krem og et serum. Der krem har som mål å fukte, består serum av mindre molekyler som trenger dypt inn i huden og reparerer synlige og usynlige hudskader – som for eksempel aldersflekker.

3. Hold fast på den gode hudepleierutinen – også på travle dager. Huden din får bare nytte av de nærende ingrediensene hvis du faktisk bruker produktene du har valgt.

Med Hyaluron-Filler + Elasticity har det dermatologiske hudpleiemerket Eucerin forsøkt å samle alt den modne huden din trenger i én hudpleieserie og én unik formel. Samtlige produkter, fra serum til øyekrem og dagkrem, inneholder både hyaluronsyre og kollagen, og bidrar dermed til økt fuktighet og til å holde rynker og fine linjer på avstand.

Hyaluronsyren er en vaskeekte fuktbooster som hjelper huden med å binde væske og holde på fuktigheten, mens kollagenet bidrar til å forbedre hudens spenst og elastisitet. Med andre ord: en perfekt ingredienskombinasjon for deg som vil ta vare på huden din og oppnå en sunn, frisk og velpleid look med bare noen få pleieprodukter.

Som noe nytt har Eucerin nylig også tilsatt Thiamidol i seriens formel. Dette er en aktiv og svært effektiv ingrediens som er kjent for å motvirke solskader, aldersflekker og pigmentforandringer og gi synlige resultater på huden allerede etter to uker.

Psst … Høres dette ut som noe huden din også trenger? Her kan du se hvordan du bruker Hyaluron-Filler + Elasticity-serien i en enkel, men effektiv hudpleie med fire trinn:

Hyaluron-Filler + Elasticity-serien hjelper blant annet til å bevare hudens fuktighetsnivå og spenst.

© Eucerin

Morgenpleie i fire enkle trinn

1. Start med en mild ansiktssåpe som renser i dybden uten å tørke ut huden – for eksempel fra den fuktgighetsgivende serien DermatoClean, som passer for alle hudtyper.

2. Påfør deretter et jevnt lag Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum. Serumet reduserer effektivt aldersflekker innen to uker og forbedrer hudens elastisitet og motstandskraft.

3. Fortsett med Hyaluron-Filler + Elasticity Day Cream. Dagkremen er utviklet med hyaluronsyre og kollagen-elastinkompleks, som forbedrer hudens elastisitet og fyller ut fine linjer, og den inneholder også Thiamidol, som motvirker aldersflekker.

4. Avslutt med øyekremen Hyaluron-Filler + Elasticity Eye Cream. I likhet med dagkremen inneholder den også hyaluronsyre og kollagen-elastinkompleks, som bidrar til både elastisitet og til å motvirke mørke ringer under øynene.

Eucerin selges eksklusivt hos Vitusapotek og Ditt Apotek.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...