hudpleie, aldring
Slik bremser du hudens aldring

Hudpleierutinene som vil gjøre underverker for aldringen av huden din.

© Bulls

Slik bremser du hudens aldring

Fem tips som holder huden ungdommelig, fyldig og elastisk lengre.

9. februar 2017 av Kommersiell redaksjon

Tiden setter sine spor, og i huden ser vi disse sporene i form av linjer. Noen er nesten usynlige og diskret, og andre er dypere og grovere. Linjer i huden er en naturlig del av det å bli eldre. 

I bunn og grunn er linjene små beviser på alle de smilene, overraskelsene og frustrasjonene vi har hatt igjennom livet – og sånn sett er de fine minner fra livet vi har levd.

Likevel er det de færreste av oss som gleder seg over nye linjer og tanken på at flere er i vente. Vi tyr til de hjelpemidlene vi kan for å enten ta de bort, eller bremse forekomsten av nye. Alle drømmer om en hud som ser ung, frisk og spenstig ut – og mange går heftig til verks for å forebygge linjene på feil måte.

Slik bremser du aldringsprosessen i huden:

1. Rens huden, både morgen og kveld. Husk også at du har din egen, unike hudtype. Få eksperthjelp til å finne ut av hvilken hudtype og hudtilstand du har slik at du kan få renseprodukter som passer deg.

2. Dropp sukkeret og stump røyken. Når du spiser mat med høyt sukkerinnhold, tas sukkeret direkte opp i blodet ditt og binder seg med proteinmolekyler – inkludert de du finner i kollagen og elastin, som er med på å holde huden stram og ungdommelig. Sukkeret tærer på kollagenet og elastinet, som igjen leder til slappere hud og linjer.

3. Drikk nok vann. Vi har hørt det utallige ganger før, men det er så viktig. Vann fordampes gjennom huden hele dagen, og uten nok vann blir huden slapp, tørr og får flere synlige linjer.

4. Beskytt deg mot solen. Få ting setter sine spor i huden som solen. Ikke glem solkrem, også på vinteren, slik at du slipper å ende opp med linjer du egentlig ikke hadde trengt å få på flere år.

5. Behandle huden riktig – med rett produkt. Det er innholdet i hudpleieproduktene som avgjør om det har en effekt på huden, og det er de ingrediensene som er bygget opp av det som allerede finnes i huden din som er det aller beste. Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum fra Elizabeth Arden er en biologisk fremstilt ceramide- sammensetning som minner om hudens naturlige oppbygging.

hudpleie, aldring
Brems hudens aldring

Tørrhet i huden ser ofte ut som linjer og rynker som igjen ser ut som at huden er eldre enn det den er. Unngå dette ved riktig bruk av produkter. De Ikoniske Ceramide Capsules kommer nå i en ny og forbedret versjon til samme pris. 

© Produsentene

Redd huden på riktig måte

Ceramider er noen av hudens viktigste byggesteiner, og de er med på å sikre en sunn hud med en fin utstråling, og en riktig fuktighetsbarriere. Den naturlige aldringsprosessen kan medføre en reduksjon av ceramider, og evnen til å produsere nye ceramider blir mindre med alderen. Dette gjør at huden kan bli tørr, ru, stram, få linjer og furer. 

Velg derfor produkter med ceramider i den daglige ansiktspleien slik at huden få sin naturlige spenst og glød tilbake. 

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum fra Elizabeth Arden inneholder en høy konsentrasjon av ceramider og andre anti-aldringsingredienser som tsubakiolje og retinylpalmitat. Tsubakiolje er rik på oljesyre, A-, B-, D-, E-vitaminer og næringsrivende omega 3, 6 og 9, som er tilsatt for å forbedre hudens elastisitet og minimere synligheten av fine linjer og rynker. 

Samtidig vil fuktigheten i huden økes slik at huden ser sunn og glødende ut. Retinylpalmitat er et A-vitamin-derivat som glatter ut linjer og bidrar til å bygge opp hudens egen kollagen som gir strammere hud og jevnere hudtone.

hudpleie, aldring
Enkelt

Serumet kommer i små kapsler som du påfører ansikt, hals og décolletage hver morgen og kveld. Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum fra Elizabeth Arden, kr 815 for 60 stykk.

© Produsentene

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...