Silvany Bricen (47): - Min skjønnhetsfilosofi har alltid vært å pleie huden fra innsiden.

Silvany Bricen (47) er en av landets mest betrodde hud- og skjønnhetseksperter, med tusenvis av følgere på bloggen The Beauty Edit. I fjor oppdaget hun et nytt produkt – som boostet huden for en trøtt småbarnsmor.

13. juli 2020 av Kontent for Oslo Skin Lab

– Min skjønnhetsfilosofi har alltid vært å pleie huden fra innsiden. Nok søvn, minimalt med stress, regelmessig trening og riktig kosthold er oppskriften på en sunn og frisk hud, forteller Silvany Bricen.

Dama bak bloggen The Beauty Edit har bakgrunn som modell, programleder og sanger, og har de siste årene jobbet som skjønnhetsansvarlig i magasiner som Stella og Costume. Da hun fikk sitt første av to barn som 44-åring, ble det straks vanskeligere å overholde mantraet om nok søvn og lite stress.

– Det føltes som om skjønnheten ble sugd ut av meg. Tretthetslinjer som aldri hadde vært der, dukket opp i ansiktet. Det at jeg var sliten og stresset påvirket faktisk huden min fra topp til tå, sier hun.


Nå får alle Taras lesere 50% rabatt på første pakke med The Solution. Klikk her!

FAST RUTINE: Småbarnsmor Silvany Bricen har gjort kollagenpulveret til en fast del av morgenrutinen.

Fant produktet som matchet

Silvanys oppfatning om at skjønnhet starter innenfra, er en tankegang hun deler med gründer Cecilie Norstrøm i Oslo Skin Lab. I fjor bestemte hun seg derfor for å teste ut kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab i fire måneder.

Nå får alle Taras lesere 50% rabatt på første pakke med The Solution. Klikk her!

KAN BLANDES I ALT: Kollagenpulveret fra The Solution er nøytralt på smak og kan derfor blandes i alt av mat eller drikke.

Produktet er hundre prosent naturlig, og inntas daglig ved å blandes ut i mat eller drikke. Før testperioden, gjennomførte hun en hudscanning for å analysere hudens tilstand hos en uavhengig klinikk.

– I skjønnhetsbransjen har kollagenpulver vært et kjent beautyfood, og jeg hadde lest mange artikler om hvor bra det virket, men var spent på hvilken effekt dette merket hadde på min hud, ettersom det finnes så mange forskjellige merker på markedet. Så før skanningen var jeg både spent og nervøs, forteller hun.

HER KAN DU BESTILLE THE SOLUTION MED 50% RABATT

Hva er kollagen?

  • Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, og viktig for hudens styrke og oppbygging av vev.

  • Nedbrytning av kollagen ved aldring fører til rynker, og allerede fra 25-årsalderen synker kollagennivået i huden. Resultatet er tap av volum og spenst i huden.

  • Studier viser at et daglig inntak av spesielle kollagenpeptider kan øke spensten i huden og forebygge samt redusere linjer, rynker og cellulitter.

Kollagenet i The Solution er av høy kvalitet, kommer fra naturlige kilder og består av kollagenpeptider som kroppen kan nyttiggjøre seg av. Her kan du lese mer om studiene.

Slik gikk det med hudscanningen

Allerede etter tre uker med The Solution, følte Silvany en positiv endring i huden. Likevel tok det litt lenger tid før hun fikk de resultatene hun ønsket. Lite søvn og soleksponering bidrar nemlig til å bryte ned kollagennivået i huden.

– Heldigvis viste scanningen gode resultater etter fire måneder, og jeg fikk bekreftet det jeg trodde om The Solution. Huden ble merkbart fastere, og resultatet viste en målbar forbedret hudoverflate, forteller hun.

Dette til tross for at nattesøvnen fortsatt er ustabil og Silvany liker å kose seg ute i solen. I tillegg til aldring er det nemlig solen som påvirker kollagennivået negativt aller mest.

– Alle må finne sin metode, og hva de tror på. Jeg vet at dette kollagenpulveret har forbedret huden min fra innsiden, ellers ville jeg aldri fortsette å ta det. Å starte med et lite rituale hver morgen, har blitt en del av min daglige skjønnhetspleie, sier Silvany Bricen.

Nå får alle Taras lesere 50% rabatt på første pakke med The Solution. Klikk her!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Oslo Skin Lab.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...