Japansk beauty-hemmelighet

Produktet som jevner ut linjer og gir deg silkemyk hud.

6. juni 2019 av Kontent for Sensai


En god hudpleierutine og riktige produkter for din hudtype, er noe du bør tenke på allerede i 20-årene, og et must for kvinner over 40 år. Japan har lang tradisjon innen hudpleie, og japanske kvinner er kjent for sin plettfrie og silkemyk hud. Alle SENSAI sin produkter bygger på den japanske tradisjonen, og har med ny forskning samlet sine beste beauty-hemmeligheter i én flaske.


Et must have

Er det ett produkt du skal investere i, er det SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT. Den lette moussen trekker raskt inn i huden og etterlater huden silkemyk og fuktet, i tillegg til å jevne ut linjer. Produktet oser av luksus, fra designet på flasken til den delikate duften og moussens unike ingredienser. 


Magiske mikrobobler

Er du klar for den ultimate skjønnhetsopplevelsen? SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT består av mikrokarbonerte bobler som gir nytt liv og energi til huden.

Mikrobobler holder en enestående konsentrasjon av karbondioksid, som senker den midlertidige pH-verdien i røde blodceller og hjelper til med å slippe ut oksygen. Frisk oksygen forbedrer blodsirkulasjonen og hjelper det ytre hudlaget med å friske opp og jevne ut hudtonen. Moussen etterlater huden fuktet, glødende, og med færre fine linjer. Det perfekte første steget i din hudrutine for glød og anti-age.

Påfør SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT på renset hud morgen og kveld. Her trenger du ikke mer mousse enn størrelsen på en drue.


Silkemyk hud

Koishimaru Silk har alltid vært en hovedingrediens i SENSAI sine produkter, og er kjent for en enestående kvalitet som kler huden i luksuriøs komfort. SENSAI sine egne forskere har i tillegg testet og bevist at Koishimaru Silk har evnen til å fremme produksjonen av hyaluronsyre, en naturlig substans i huden som er essensiell for å oppnå plettfri og myk hud.

Det er ikke lenger en hemmelighet, med SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT kan du og få silkemyk og plettfri hud.


Lang tradisjon

SENSAI har over 40 års erfaring, og har blitt en favoritt på det europeiske markedet. Og ikke uten grunn. Moderne japansk teknologi og skjønnhetstradisjon inspirerer verden over med sin kjærlighet for tidløse ideer og estetikk. Silken har hele veien vært et fokus, og nå ønsker SENSAI å fremme sine japanske røttene. Ved å kombinere tradisjon og innovasjon definerer SENSAI skjønnhet på ny.

KJØP ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT HER


SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT lanseres i butikker juni 2019. 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...