Hemmeligheten bak naturlig glød

Designer og moteikon Hanneli Mustaparta deler sine beste sminketips. Tre enkle steg som får huden din til å stråle!

3. april 2018 av Bonnier Creative Studio

En naturlig glød i ansiktet er en sikker vinner uansett alder, og passer like godt i hverdagen som til fest. Max Factor har teamet opp med den internasjonale it-jenta Hanneli Mustaparta og deler hemmeligheten bak en naturlig glød. Tre enkle steg som får huden din til å skinne!

Moteikon, modell, designer og nå ambassadør for Max Factor. Det er ingen tvil om at Mustaparta er vant med et høyt tempo. Her er hennes beste sminketips for å bevare gløden i en stressende hverdag.


Steg 1: Start med en god primer

For at sminken skal få et godt feste er steg én alltid en god primer. Og som med fuktighetskrem er det her viktig å velge en primer som er tilpasset din hudtype. Bruk primeren for å jevne ut huden slik at foundation ikke legger seg i linjene. Påfør etter du har renset huden og brukt din vanlige fuktighetskrem. 

Har du tørr hud så er det viktig å velge en primer som gir huden ekstra fuktighet. Smooth Miracle Primer er tilpasset tørr hud, og pleier samtidig som den gjør fine linjer og ujevnheter mindre synlige.

Om huden din er fet, er det viktig å velge en primer som absorberer olje i huden uten å tørke den ut. Facefinity All Day primer passer perfekt for fet til kombinert hud og føles behagelig på huden. Primeren sikrer at foundation sitter gjennom hele dagen, og beskytter i tillegg med solfaktor SPF 20.

Kjøp alle produktene i rutinen her.


Steg 2: Velg en pleiende foundation

Enten du ønsker en matt finish eller en naturlig glød er det viktig å velge en foundation som pleier huden. En god foundation tilfører huden fuktighet samtidig som den jevner ut hudtonene og dekker ujevnheter. Og som med primer, er det viktig å velge en foundation som er tilpasset din hudtype. 

Det er ingen hemmelighet at linjer blir lettere synlig på tørr hud. Healthy Skin Harmony fra Max Factor passer perfekt for deg som trenger litt ekstra pleie og fuktighet i en ellers stressende hverdag. Med en intelligent kombinasjon av ingredienser sikrer den 24 timers fuktighet til huden, samtidig som den matter ned der det er behov for det.

Ønsker du høyere dekkevne og en mattere finish? Facefinity Compact Foundation er en klassisk kompakt-foundation for deg som ønsker høy dekkevne og en fløyelsmyk, matt finish. I tillegg til å være helt olje- og parfymefri, føles den lett på huden og tilfører ekstra fuktighet. Forpakningen med påføringssvamp og speil gjør det i tillegg lett å gjøre touch-ups gjennom dagen.


Steg 3: Highlight og contour

Highlight og contour er siste steget på veien mot en naturlig glødende hud, og passer både for de som ønsker en naturlig “no makeup finish” og de som vil ha en mer markert look. Målet er å fremheve sine beste trekk og ramme inn ansiktet.

Ønsker du å starte i det små så holder det lenge med en highlighter. Med Miracle Glow Duo, en todelt korrekturkrem og highlighter, kan du velge mellom en naturlig glød eller en mer intens look. Den kremete konsistensen gjør den enkel å påføre og etterlater et perfekt naturlig resultat.

Legg gjerne highlighter under øyenbrynene, på nesebenet og på toppen av kinnbeina opp mot øynene. Hanneli sitt beste tips er å legge litt highlighter på amourbuen for å fremheve leppene.

Om du ønsker en mer markert look, kan det være lurt å investere i en konturerings palett med flere nyanser. Miracle Contouring Kit er en profesjonell contour palette med en kremet konsistens som gjør den enkel å påføre. Paletten har åtte farger som passer alle hudtoner og en liten “step by step”-guide til hvordan den påføres.

Her kan du kjøpe alle produktene som er brukt i rutinen.


La deg inspirere av denne videoen der Hanneli viser rutinen steg for steg:


Et lite bonustips

En god rutine er avgjørende for at huden skal bevare gløden. Bruk litt penger på en god fuktighetskrem tilpasset din hudtype, og vær nøye med å rense huden godt hver kveld. Og om du vil gi huden din litt ekstra, kan en peeling i ny og ne gjøre underverker!

Les mer om produktene og samarbeidet mellom Hanneli og Max Factor på deres kampanjeside. 

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio

Seneste

Kanskje er du også interessert i...