Fungerer kollagen?

Hanne (48) testet i åtte uker. Allerede før hun begynte med kollagenpulver, viste en skanning at Hanne Stabell (48) hadde tre år «yngre» hud enn sin egentlige alder. Etter å ha brukt The Solution i åtte uker, ble hun overrasket.

25. januar 2021 av Kontent for Oslo Skin Lab

– Jeg tror jeg har en forholdsvis sunn livsstil, men er absolutt ikke fanatisk. Jeg trener en del og spiser normalt sunt til hverdags, men elsker også solide utskeielser! sier Hanne Stabell (48). Hun var en av dem som meldte seg da Oslo Skin Lab søkte etter nye testpersoner til kollagenpulveret The Solution.

To skanninger: Hanne fikk skannet ansiktshuden før og etter at hun begynte med kollagen. Foto: Partnerstudio

– Jeg synes det ville være interessant å se reelle effekter, ettersom en hudskanning tross alt ikke kan lyve, sier Hanne.

Før hun begynte med The Solution ble ansiktet hennes skannet ved en uavhengig klinikk, Oslo Hudpleieklinikk. Resultatene var hyggelige allerede da, og viste at huden var tre år «yngre» enn Hanne selv, altså som en 45-åring. Etter åtte uker ble huden skannet på nytt, og resultatene overrasket enda en gang: Spensten og fastheten var blitt forbedret med hele 20 %, i tillegg til en liten reduksjon i rynkedybde på 3 %.


VIL DU TESTE? HER KAN DU KJØPE THE SOLUTION TIL HALV PRIS

Viser forskjell: Skanningen ble foretatt ved Oslo Hudpleieklinikk, og her analyseres bildene tatt med åtte ukers mellomrom. Foto: Partnerstudio

Til topps i ny kåring

– Man er litt jo blind for eget utseende, og ser ikke de bittesmå gradvise endringene. Jeg ble derfor svært positivt overrasket etter andre skanning, og har selvsagt ikke lyst til å slutte med The Solution når tilskuddet har gitt slike resultater etter bare to måneder, sier Hanne.

– Du har åpenbart fin hud i utgangspunktet – hvilke hudpleierutiner har du normalt?

– Genetikk er nok noe av historien, men også det at jeg ikke røyker til daglig og bruker gode produkter. Jeg renser ansiktet hver dag og bruker tilpassede kremer morgen og kveld, sier hun.

Hanne er ikke alene om å oppleve positiv effekt av The Solution. Produktet har vunnet en rekke priser, og gikk blant annet helt til topps i kategorien «Skjønnhetsfavoritter» i danske Costume Awards 2020.


SPESIALTILBUD: PRØV THE SOLUTION TIL 50% RABATT PÅ FØRSTE PAKKE

Dette viser studiene – og derfor kan du stole på dem:

Kollagenet som blir brukt i The Solution (Verisol® ) har vært gjennom svært grundige studier for å kunne konkludere effekt på rynker, hudens elastisitet og cellulitter. Hva som avgjør om en effekt er godt dokumentert, er hvorvidt det er vist signifikant effekt i dobbelt-blindet, randomiserte og placebo-kontrollerte studier, gjennomgått av uavhengige fageksperter før publisering. Forvirret av alle begrepene? Her er en liten guide:

  • Placebo-kontrollert: En gruppe som får virkestoffet sammenliknes med en gruppe som får placebo (sukkerpiller/narrestoff). Da kan man være sikker på at effekten som måles er en følge av virkestoffet og ikke andre tilfeldigheter som kan ha påvirket huden, feks. røyk, sol, kosmetikk, søvn, stress.

  • Dobbelt-blindet: Hverken deltakerne eller forskerne som leser resultatene vet hvem som får virkestoff og hvem som får narrepiller. Dermed kan de ikke påvirke resultatet, verken bevisst eller ubevisst.

  • Randomisert: Det er helt tilfeldig hvordan deltagerne er fordelt i de to gruppene.

  • Signifikant effekt: Forskjellen i effekt mellom gruppene beregnes med statistiske metoder for å sikre at forskjellen er stor nok til at det ikke bare er en tilfeldighet, men en dokumentert effekt av virkestoffet.

  • Fagfellevurdert: Uavhengige forskere, som ikke har deltatt i studiet, har gjennomgått dokumentasjonen i etterkant.

  • Publisering: Studiene legges i en medisinsk database, som stiller store krav til hvordan studiene er utført før de tillater publisering.

  • Her kan du lese enda mer om studiene som er utført på The Solution.

Ekspertene anbefaler

Gründer av Oslo Skin Lab, Cecilie Nordstrøm, har helt siden oppstarten for fire år siden hatt klokkertro på det norske produktet. Utover testresultatene kollagenpulveret kan vise til, er det den helhetlige tankegangen om at skjønnhet starter innenfra som appellerer til kunder i inn- og utland, ifølge Nordstrøm. Flere eksperter er enige. Blant dem er Emilie Ekstrand, som driver klinikken Skincare i Helsingborg.

Ekspert: Hudterapeut Emilie Ekstrand

– I halvannet år har jeg fulgt opp en rekke testpersoner. Resultatene forbedres nesten alltid for hver gang, til tross for at de blir eldre. The Solution bør være en del av den daglige hudpleierutinen, sier Ekstrand.

Også testperson Hanne Stabell anbefaler The Solution videre til andre.

– Absolutt! Men det må tas hver dag og over litt tid.

– Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Ta vare på deg selv og huden din. Invester i gode, tilpassede produkter; heller færre og gode enn mange og lite effektive. Trening og frisk luft bidrar til bedre cellefornyelse, så invester litt tid i det. Ofte handler det om å lage noen avtaler med seg selv, sier hun


SPESIALTILBUD: BESTILL THE SOLUTION til 50% RABATT PÅ FØRSTE PAKKE

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...