Beautyproduktet kjendisene sverger til

Nå gjør det norske skjønnhetsmerket suksess i utlandet!

2. mars 2020 av Kontent for Oslo Skin Lab

De siste årene har nordmenn blitt mer og mer opptatt av viktigheten av å ta vare på huden sin. Å innta kollagen innenfra er ved studier bevist å kunne redusere rynker og linjer i huden – på en helt naturlig måte. Kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin både forebygger og reparerer alderstegn, har en nøytral smak og kan blandes i alt fra vann til smoothie og juicer. Så enkelt, og så effektivt!

Spesialtilbud til lesere av Tara! 50 % rabatt på første pakke med The Solution. Bestill her!

En rekke kjente kvinner som Silvany Bricen, Camilla Aabry og Vanessa Rudjord sverger også til kollagentilskuddet, som nå har fått en rekke trofaste tilhengere utenlands.

– Det går ikke en dag uten at vi blir kontaktet av mennesker utenfor Norge som ønsker å bestille og teste kollagenpulveret vårt, sier gründer Cecilie Nordstrøm.

Moteprofil og podcaster Vanessa Rudjord er imponert over resultatene hun har fått etter at hun oppdaget The Solution. Etter åtte ukers bruk ble det målt 33 prosent reduksjon i rynkedybde. Kollagenet som benyttes i The Solution har vært gjennom flere studier som viser at daglig inntak kan redusere målt rynkedybde og bidra til at huden oppleves som fastere og mer spenstig.

– Jeg følte jeg merket en forskjell etter to måneder. Huden ble litt mer spenstig, og jeg synes kollagenpulver er et fint supplement til mine favorittkremer. Kall meg jålete, men jeg vil ha spenstig hud så lenge jeg kan, sier hun.

Spesialtilbud til lesere av Tara! 50 % rabatt på første pakke med The Solution. Bestill her!

Gründer Cecilie Nordstrøm har helt siden oppstarten for tre år siden hatt klokketro på nyvinningen innen hudpleie. Utover resultatene kollagenpulveret kan vise til på målt rynkebredde, er det Oslo Skin Labs helhetlige skjønnhetstankegang som appellerer til kunder i inn- og utland, ifølge Nordstrøm.

– Både kundene og bransjen for øvrig har etter hvert fått et økt fokus på effekten man kan oppnå av det man inntar, ikke bare det man smører på huden. Å investere i sin egen kropp og hud er jo nettopp det som er grunntanken vår, sier Nordstrøm. 

The Solution Anti-wrinkle collagen er allerede i salg i hele Skandinavia, og ble nominert i kategorien «Inner Beauty» av Danish Beauty Award i 2019. Nå vil resten av verden ha tak i hemmeligheten bak de nordiske skjønnhetsrutinene.

– Som norsk gründer er jeg selvfølgelig svært stolt over å ha vært med på å skape et produkt som er ettertraktet i utlandet, sier Nordstrøm.


Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Oslo Skin Lab.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...