Husk disse tipsene og få årets glatteste hud! 

5 tips til sommerens hårfjerning

Sommeren er her og endelig er det tid for bare ben, sommerkjoler og sene kvelder. Men har du husket på hårfjerningen?

5. juni 2023

Er du en av de som foretrekker glattbarbert hud under sommerklærne, bør du lese med videre. For å få årets glatteste, glattbarberte hud, er det nemlig 5 tips du bør følge. 

1. Forbered huden for hårfjerning

Fukt huden! Huden på bena har langt færre oljeproduserende kjertler enn ansiktet eller ryggen, så det er viktig å opprettholde en sunn overflatebarriere med fukt som man manuelt tilfører. Du vil også oppnå et bedre resultat når du barberer deg hvis du har et glatt og fuktig overlag å jobbe på. For at det ytterste tynne hudlaget skal forbli intakt, er det viktig at du tilfører fuktighet både før, under og etter barbering.

I tillegg til å fukte området du skal barbere med vann, kan du også tilføre fuktighet ved å bruke en barberhøvel som både pleier og barberer samtidig. Intuition Sensitive Care er verdens første alt-i-ett barbersystem som både skummer, pleier og barberer samtidig. I tillegg etterlater den huden myk og glattbarbert. 

Intuition Sensitive Care har 4 ultratynne blader som er omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann.

2. Barber med hårene

Barber med hårvekstretningen. Moderne barberhøvler er så effektive at du kan barbere deg i akkurat den retningen du synes er mest behagelig og gir det beste resultatet. Men det endrer ikke retningen på hårets vekst – så husk å barbere deg i den retningen håret vokser. Gjør du ikke dette kan du få inngrodde hår som kan utløse en mild betennelse i hårsekken. Armhulehår vokser i forskjellige retninger, så for en perfekt jevn barbering må du barbere i forskjellige retninger.

Ta deg god tid og barber forsiktig over sensitive områder. Intuition Sensitive Care har 4 ultratynne blader som er omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. De ultratynne bladene gjør det lettere å barbere effektivt på områder som armhuler og knær, og hudpleieenheten er tilsatt Aloe Vera, Provitamin B5 og vitamin E som hindrer uttørking og gjør huden glatt og myk. 

Hårfjerning blir hudpleie med Intuition Sensitive Care fra Efi. 

3. Velg riktig barberblad

Tenk på hårfjerning som en del av din vanlige hudpleierutine. Dersom du har sensitiv hud bør du sørge for at du har en barberhøvel som er utviklet spesielt for sensitiv hud for å få det beste resultatet. Intuition Sensitive Care tar høyde for at barbering kan skape irritasjon hos mange. Derfor inneholder hudpleieenheten pleiende ingredienser som Aloe Vera, Provitamin B5 og vitamin E.

Du bør også tenke på barberbladets skarphet når du velger barberblad. Skarphet er nemlig nøkkelen til effektiv hårfjerning. For å forhindre lugging og ujevn barbering er et skarpt blad avgjørende, så husk å bytt bladene ofte. Intuition Sensitive Care er utviklet og produseres av Wilkinson Sword - en av verdens 2 ledende produsenter av høykvalitet barbersystem for kvinner og menn.

Intuition Sensitive Care er tilsatt Aloe Vera, Provitamin B5 og vitamin E som hindrer uttørking og gjør huden glatt og myk. 

4. Tenk på timing - og glem alt om hårfjerning

Juni er her og du har ingen nye barberblader i skapet. Typisk! Det kan både være irriterende og upraktisk å måtte huske på nye barberblader, spesielt ved sommerens start.

Blir du abonnent hos EFI, slipper du å tenke på påfyll av nye blader. EFI sender deg nemlig nye barberblader i postkassen hver fjerde måned, og dermed slipper du å lure på om du har kjøpt nye blader til årets sommersesong. Superproduktet Intuition Sensitive Care kan du faktisk bestille gratis, du betaler kun for frakten på 39 kr og har dermed hårfjerningen i boks. Videre er du ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent så lenge du ønsker det.

5. Beskytt huden

Intuition Sensitive Care både beskytter og barberer - samtidig. Men for å ta ekstra godt vare på huden bør du påføre det nybarberte området litt ekstra solkrem, spesielt hvis du skal tilbringe mange timer under solstrålene. Huden er nemlig litt ekstra følsom etter barbering, og trenger dermed litt ekstra beskyttelse. 


Klikk her for å motta en komplett startpakke og betal kun 39,- for frakt.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...