Helena Christensen deler sine beste skjønnhetstips

Se hvilke hudpleierutiner den verdenskjente, 48 år gamle skjønnheten sverger til!

2. juni 2017 av Kommersiell redaksjon

Den danske supermodellen Helena Christensen var en av 90-tallets største stjerner, og har hatt store kontrakter verden over i løpet av karrieren. Den verdenskjente skjønnheten er i dag anerkjent som fotograf og forretningskvinne, og er blant annet eksklusiv ambassadør for Nimue Skin Technology.

Fuktighetsgivende ansiktsmasker

”Jeg er veldig opptatt av å velge fuktighetsgivende produkter til huden min. En av rutinene mine på lange flyreiser er å bruke ansiktsmasken Hydrating Mask fra Nimue, som jeg alltid påfører det sekundet flyet letter!" 

Christensen lar gjerne ansiktsmasken sitte på under hele flyreisen, for å gi huden massevis med fukt.

"Jeg er veldig glad i ansiktsmasker, og ved å bruke denne blir huden min definitivt mye mykere, glattere og glødende.”

Den 48 år gamle modellen er ambassadør og kampanjemodell for den nye, banebrytende linjen til Nimue: Age Intelligent. Hudpleieserien har en banebrytende tilnærming til anti-age, og inneholder intelligente, aktive ingredienser tilpasset en voksen aldersgruppe.

En sunn livsstil

Helena Christensen er investor i Nimue Skin Technology, og har vært personlig involvert i utviklingen av de nye hudpleieproduktene. Men det er ikke kun ved hjelp av gode produkter at modellen opprettholder sitt unge, flotte utseende.

”For å oppnå og vedlikeholde en fin hud mener jeg at det er viktig å tenke på kostholdet. Ved å spise sunt og trene regelmessig, kombinert med å pleie huden med gode produkter, er du allerede på god vei.

Å få nok søvn er spesielt viktig for Christensen, og det er ikke uten grunn at begrepet ”skjønnhetssøvn” faktisk eksisterer.

4 produkter som reduserer aldringstegn

Den nye serien AI (Age Intelligent) inneholder avanserte formuleringer som motvirker hudaldring, beskytter, reparerer og gir en umiddelbar, oppstrammende effekt på huden. Nimue er kjent for sine leveringssystemer som effektivt frakter de aktive ingrediensene rett til problemsonen, og de gode resultatene har gitt lojale kunder som sverger til Nimue.

Serien retter seg mot en voksen aldersgruppe, og har en klinisk dokumentert effekt, der aldringstegnene reduseres og hudens ulike lag restruktureres.

For å oppnå optimalt resultat kan du gjøre som Helena Christensen og følge hennes hudpleierutiner morgen og kveld:

1. Start med å påføre et tynt lag av ansiktsserumet på renset og tørr hud, som masseres inn til det er helt absorbert. Øyeserumet påfører du rundt øyeområdet.

2. Etter at serumet har trukket helt inn, fortsetter du med AI dagkrem eller nattkrem.

Det som gjør AI-serien til Nimue helt unik er at den bruker en høyteknologisk, smart og futuristisk behandlingstilnærming som beror på avansert forskning. Serien inneholder prisbelønnede ingredienser og innovativ teknologi, samt sensoriske aspekter som gjør produktene svært behagelige å bruke. 

Nimue Skin Technology fås kjøpt i hudpleieklinikker over hele landet, for nærmere informasjon ta kontakt med kundesenteret eller se din nærmeste salong på www.beautyproducts.no.

Beauty Products AS, Christian Krohgs gate 60, 0186 Oslo – Norway, Phone: +47 23 19 10 00, www.beautyproducts.no.

Kilder: Nimue Skin Techologu, The Telegraph.

Seneste

Kanskje er du også interessert i...