Hårfarging


© Foto: Thomas Dahl / Hår: Liva Pedersen / Makeup: Mette Bundgaard

Makeover: Se Lines hårforvandling

Den behandlingen Lines hår har fått i dag, endrer mye. Nå kan hun nøye seg med å gå til frisøren to til tre ganger i året for å få noen striper i etterveksten på de mest synlige stedene, som typisk er topp og sider. Se de imponerende før og etter bildene.

24. august 2023 av Anne-Sophie Jessen

Line vil ha ny frisyre og farge fordi: 

– Håret mitt har ikke fått så mye oppmerksomhet de siste årene. Ikke siden før jeg fikk en blodpropp i hjernen. Det førte til en lammelse i venstre side, så jeg har brukt all energien min på opptrening og å få det bedre generelt. Slike ting som hår og hårpleie har derfor vært helt nedprioritert. Tuppene har jeg fått stusset innimellom, og så har jeg jevnlig farget håret hjemme for å dekke over de grå hårene. Jeg setter opp håret i en topp eller hestehale hver dag, jeg har det aldri løst. Men nå som jeg har det en del bedre fysisk, kjenner jeg på et behov for å gjøre noe med håret mitt, noe nytt. Jeg er mer enn klar for en forandring, sier Line Englund.
Makeover voksen dame

Line FØR

© Foto: Thomas Dahl

Line Englund (48)

  • Bookingkoordinator.
  • Gift 
  • Mor til Mathilde (23) og Noah (20)
Hårfarging

BABYLIGHTS: Frisøren legger tynne, tynne foliestriper i hele håret til Line.

© Foto: Thomas Dahl / Hår: Liva Pedersen / Makeup: Mette Bundgaard

Frisøren om Lines hår: 

– Line har flott, tykt hår. Og hun har en del grå hår som hun kamuflerer ved å farge det hjemme i en mørk nyanse. Ulempen med denne mørke fargen er at den minste grå ettervekst blir veldig synlig. Dessuten kan en mørk hårfarge ofte være litt for hard for mange av oss som har passert 40. Huden mister, akkurat som håret, farge når vi blir eldre. Da ser det ofte mykere ut med en lys hårfarge. Derfor legger jeg babylights i Lines hår. Altså masse fine, lyse striper i hele håret. Det gjør den grå etterveksten mindre tydelig. Deretter legger jeg en gloss over stripene. Den tilfører masse glans og toner de lyse stripene i en kjølig beige nyanse. Til slutt klipper jeg håret skulderlangt for å gjøre det lettere og luftigere. Og ved å klippe det litt opp rundt ansiktet, blir det enklere for Line å ha det løst.


Hårfarging

EKSTRA GLANS: Gloss over stripene gjør Lines hår ekstra glansfullt.

© Foto: Thomas Dahl / Hår: Liva Pedersen / Makeup: Mette Bundgaard

Dette bør Line gjøre hos frisøren fremover: 

– Den behandlingen Lines hår har fått i dag, endrer mye. Nå kan hun nøye seg med å gå til frisøren to til tre ganger i året for å få noen striper i etterveksten på de mest synlige stedene, som typisk er topp og sider. Én gang i året bør hele håret stripes, men det er fortsatt bare etterveksten som må stripes. Sommer og sol vil sørge for at resten av håret beholder den fine, lyse nyansen. Og så synes jeg at Line bør få en gloss-behandling over stripene hver gang. Den tilfører både glans og en kjølighet til stripene som Line kler veldig godt

Makeover voksen dame

GLATTENDE FØNING: Med rundbørste fønes Lines hår glatt og glansfullt.

© Foto: Thomas Dahl / Hår: Liva Pedersen / Makeup: Mette Bundgaard

... Og hjemme: 

– Det lureste Charlotte kan gjøre, er å bruke stylingprodukter som sørger for å gi håret struktur og løft uten å gjøre det fett. Charlotte har fint og glatt hår som lett vil knekke hvis det ikke får riktig pleie. Derfor vil hun ha glede av pleieprodukter, som i tillegg til å være fargebevarende, også styrker håret. Og så er det jo viktig for kort hår at det blir klippet før det rekker å bli ordentlig slitt, sier frisør Liva Pedersen.
Makeover voksen dame

Line ETTER

© Foto: Thomas Dahl / Hår: Liva Pedersen / Makeup: Mette Bundgaard

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...