fyldig hår rødt hår

DRØMMER DU OM FYLDIGERE HÅR? Her får du 6 gode tips til hvordan du får fyldigere hår.

© Getty Images

Slik får du fyldigere hår

Flatt og livløst hår? Etter fylte 40 trenger håret litt ekstra pleie. Her får du hårstylistens beste tips til fyldigere, flottere hår!

22. januar 2021 av Therése Hallberg

Merker du at håret mangler spenst, fylde og glans? Det er vanlig etter fylte 40, men det finnes gode råd!

– Når man har passer 40 trenger håret ofte litt mer pleie, slår hårstylist Jesper Hallin fast. Her får du hans beste tips til fyldigere og finere hår!

Saken fortsetter under annonsen.

Jesper hallin hårstylist

EKSPERTEN: Jesper Hallin er freelance hårstylist og har tidligere vært kreativ direktør i en frisørkjede.

© Tom Orlandini

Hårstylistens beste tips for fyldig og flott hår

1. Fuktighetsgivende hårprodukter. Voksent hår trenger ofte litt mer pleie, så da er denne typen produkter å anbefale.

2. Ikke eksperimenter med hårfarging. Dessverre er det ingen god idé å eksperimentere med farge og kjemiske behandlinger ettersom hårstråene ikke er like friske som hos en 25-åring. Å veksle mellom lyse og mørke farger vil resultere i mer slitasje på håret som er vanskelig å reparere.

3. Legg en plan med frisøren din. Spør hvilke produkter akkurat ditt hår trenger for å ha det best mulig. Hår er individuelt, så de produktene som fungerer for venninnen din er kanskje ikke like bra for håret ditt.

4. Klipp håret for mer volum. Våg å klippe håret litt kortere hvis du synes at håret mangler volum. 

5. Lysne håret. Våg gjerne å gå for mer farge hos frisøren, gjerne i lyse nyanser ettersom de er gode på å komplimentere og fremheve huden din og øynene dine. Ettersom øyefargen hos en del (spesielt de med blå øyne) kan bli lysere med alderen, kan en altfor mørk hårfarge gjøre at øynene blekner og «forsvinner», mens lyse nyanser rundt ansiktet i stedet frisker opp.

6. Ikke fortvil over grå og hvite hår. Hvis det begynner å dukke opp grå og hvite hårstrå trenger det ikke å være en negativ ting ettersom det kan bety at håret ditt får en tykkere og mer fyldig struktur.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...