
© Lennart Weibull/Allt om Mat
Kald melonsuppe med yoghurt
Verdens beste sommersuppe! Fungerer både som dessert og som et mellommåltid.
Tid: 15 min.
Antall porsjoner: 4
Dette trenger du
2 små cantaloupemeloner
(à ca. 350 g)
½ sitron
2 ss melis
1 ½ dl isbiter
1/4 potte sitronmelisse
Topping:
1 dl yoghurt naturell
finhakket sitronmelisse
Slik gjør du
1. Del og kjern ut melonene. Skrell
og skjær fruktkjøttet i mindre biter.
Legg bitene i en blender.
2. Skyll sitronen godt i lunkent
vann. Riv 1 ss skall og press ut 2 ss
saft. Ha sitronskall og -saft, melis,
isbiter og sitronmelisse i blenderen
og kjør det sammen til en glatt
suppe.
3. Server suppen i skåler toppet
med litt yoghurt og finhakket sitronmelisse. Server umiddelbart.