© Helen Pé

Her er sommerens nye favorittdrink: Rabarbra sour

En vakker rosa cocktail med et herlig skum er en deilig start på grillmiddagen. Du kan lage to drinker om gangen i shakeren.

11. mai 2022 av Petra Lindstrand

Rabarbra sour

Tid: 5 min.
Mengde: 1 drink 

4 cl gin
4 cl ferskpresset sitronsaft
½ ss eggehvite isbiter
3 cl rabarbrasirup 

Rabarbrasirupen lager du slik:

Skjær 200 g rabarbra i biter. Ha rabarbra, 2 dl sukker og 2 dl vann i en kjele. La det koke opp og deretter putre i ca. 5 min. Skum av og sil deretter sirupen gjennom en finmasket sil. La sirupen avkjøles.

Slik gjør du: 

1. Ha alle ingrediensene utenom isbiter i en shaker, og rist kraftig for å få eggehviten til å skumme. 

2. Tilsett rikelig med isbiter og rist kraftig på nytt til drinken er iskald. Sil drinken over i et cocktailglass. 

rabarbradrink oppskrift
© Helen Pé

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...