© tara.no

Her er Tara Frisk!

Helsen din er det viktigste du har. Nå har Tara laget et eget magasin for deg som er opptatt av å gjøre noe aktivt for å holde deg frisk!

21. september 2012 av Åshild Breian

Vi lever mer stillesittende liv enn generasjonene før oss. For stillesittende, skal vi tro helsemyndighetene. Vi har spurt oss hva som skal til for å orke mer, bli litt sunnere og litt sprekere enn det vi er i dag. Hvordan har andre fått til å bli mer aktive?

- Vi vet at helse og sunnhet er etterspurt og veldig aktuelt for våre lesere. I lang tid har vi mottatt ønsker om at vi skal lage mer stoff på dette området. Nå har vi tatt leserne på ordet og Tara Frisk er her. Vi håper dere tar godt imot magasinet, sier Taras sjefredaktør Torunn Pettersen.

Tara Frisk vil komme ut syv ganger i året og skal handle om vanlige norske kvinner. De forteller om hvordan de har kommet tilbake til en sprekere hverdag etter at ulykken eller slitasjene rammet dem. Både kjente og ukjente kvinner forteller om sine knep for å holde kilo og sofasug på avstand, og eksperter gir deg råd og inspirasjon til å komme i gang.

Du får møte de som har gjort spennende valg i forhold til endringer i egne liv. Noen har sagt farvel til et høyt tempo med tilhørende høy lønn, som kan koste mye i forhold til stress og stressplager. Kanskje kjenner du noen som vi bør skrive om? Du får kontakt med oss på [email protected]. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Første nummer av Tara Frisk er i salg den 24. september!

Som Tara-leser får du nå et supertilbud på Taras nye helsemagasin - Tara Frisk! Her får du helse- og sunnhetsnyheter, dietter, personlige møter med sterke kvinner og de beste treningsformene. Du får utstyrsguider og naturlige, sporty skjønnhetssider, og vi gir deg de beste SPA og helsereise-tipsene.

Vær rask - vær blant de første som prøver Tara Frisk! Klikk her for å bestille abonnement. Da får du de to neste utgavene tilsendt for bare 69 kr.

Kanskje er du også interessert i...