Kvinne som er rotete
© Getty Images

10 ting kun vi som roter forstår

Er du også et rotehode med stor R? Så kjenner du sikkert til at videomøter fra hjemmekontoret er ditt verste mareritt og at spontane besøk stresser deg...

21. oktober 2021 av Isabella Wedel Hansen

1. Du roter fordi du er kreativ... Mener du hvertfall selv. I virkeligheten er det kanskje fordi du er litt lat?

2. Folk som ikke roter selv, forstår aldri når du prøver å forklare dem at rot ikke bare er rot. Rotet ditt er som regel velorganisert - men det er som oftest kun deg som kan se det. 

3. Folk forstår aldri at du kan finne tingene dine. Men de vet heller ikke at du vet i presis hvilke (organiserte) hauger med klær tingene dine gjemmer seg. 

rotete hjem

Spontanbesøk + rotete hjem er ikke den beste matchen. 

4. Tanken om spontant besøk av vennene dine stresser deg litt. Du vil gjerne ha tid til å rydde opp litt (Eller, skynde deg å gjemme rotet bort ved å dytte det inn i et skap og bak sengen)

5. Og derfor elsker du kasser, skuffer og alt av oppbevaring du kan ha tingene dine i. Du føler nemlig at du rydder opp når du stabler rotet i bunker eller gjemmer det vekk i kasser og skuffer. 

6. Det er først hvis mannen eller kjæresten din flytter på rotet ditt, eller kanskje til og med rydder det, at du har det vanskelig med å finne tingene dine. Det var jo faktisk nøye organisert. 

rotete rom

Du pleier å ha kontroll på tingene dine, før andre rydder det vekk for deg. 

© Getty Images

7. Vesken din er et sort hull som tingene dine bare forsvinner ned i. Og du blir ofte overrasket over hva som faktisk gjemmer seg i vesken din. 

8. Skrivebordet på datamaskinen din er fylt med gamle screenshots, dokumenter og nedlastede filer. Og der lar du de selvfølgelig bare ligge, selv om du nok aldri kommer til å åpne de igjen. 

9. Det tar alltid fire minutter ekstra å komme ut døren. Du må jo finne nøklene dine, som du (til tross for det velorganiserte rotet) ikke er helt sikker på hvor er. 

10. Onlinemøter fra hjemmekontoret er ditt verste mareritt. Det tar alltid 5-10 minutter å finne et bra møtested hjemme hvor kollegaene ikke kan se alt rotet i bakgrunnen av videoen. Men nå som du har oppdaget funksjonen hvor du kan gjøre bakgrunnen uskarp ble livet mye lettere. Genialt!

Les også: Test deg selv: Er du smartere enn en 7. klassing? 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...