© @airbnb og @sarahjessicaparker via Instagram

Nå kan du bo i Carries leilighet fra kultserien «Sex and The City»!

Har du drømt om å boltre deg i Carries overfylte klesskap og prøve på noen av hennes dyre Manolo Blahniks-pumps mens du nyter en Cosmopolitan? Nå kan drømmen bli virkelighet gjennom Airbnb!

9. november 2021 av Cecilie Espensen

For alle «Sex and The City»-fans er dette kanskje drømmehøsten. Først annonserte strømmeplattformen HBO Max at oppfølgeren til kultserien kommer på en skjerm nær deg i desember og heter «And Just Like That». 

Se klipp fra den nye serien her!

Og nå avslører Airbnb på Instagram at de har gjenskapt leiligheten til Sarah Jessica Parkers rollefigur Carrie i serien «Sex and The City» på Manhatten i New York!

Lev som Carrie i «Sex and The City»

På Instagram skriver @airbnb at du kan leve ut dine «Sex and The City»-drømmer på Manhatten. Det inkluderer blant annet tilgang til Carries velfylte walk-in closet som bugner av couture klær, gå opp og ned de ikoniske trappene utenfor brunsteinsbygningen (høye hæler er valgfritt og nyte en Cosmopolitan på Carries sengekant. 

airbnb Sex and The City Carrie Bradshaw leilighet Manhatten

UNIK OPPLEVELESE: Nå har du mulighet til å overnatte i Carries leilighet fra tv-serien «Sex and The City» gjennom Airbnb.

© @airbnb

Skuespiller Sarah Jessica Parker skriver på sin Instagram-konto: «Det er herlig å være i en så familiær setting og vi tror du vil elske alle påminnelsene om Carrie som du vil finne spredt rundt. 

Videre oppfordrer hun oss til å ta en titt i klesskapet, sette seg ned og skrive litt og absolutt drikke en Cosmopolitan!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...