Island
En tur du sent vil glemme:

Lokalkjente Björg Thorhallsdottir lover å ta deg med til alle de fantastiske perlene Island har å by på!

© Getty Images

Meld deg på tur til Island med Björg Thorhallsdottir

– Jeg gleder meg så utrolig mye til å vise mitt Island. Dere kommer til å få oppleve mer på de dagene enn andre ville opplevd på dobbelt så mange dager, sier den lokalkjente kunsteren.

18. januar 2018

– Etter portrettintervjuet med meg i Tara i fjor sommer, hvor det sto at jeg skulle lage tur til Island, har innboksen min blitt fylt opp med meldinger fra glade, eventyrlystne Tara-lesere! forklarer Björg Thorhallsdottir.

Nå inviterer hun og Vulkan reiser på en tur du sent vil glemme!

For spørsmål, send mail til: [email protected]

Les mer om turen og meld deg på her!

Bjørg Thorhallsdottir

En omtenksom guide

- Jeg har lagt omsorg inn i hver time dere er der med meg. Jeg vil passe skikkelig godt på dere! Island er blitt et utrolig populært reisemål, og prisene har steget enormt med den islanske kronen, men vi har vært så heldige at alle stedene vi skal til har gitt oss rabatter, sier Björg.
Den Blå Lagune Island

Den Blå Lagune

© Getty Images

Den endelige prisen inkluderer dette: Reise, transport, overnatting, mat (unntatt lunsj dag 2 og 4, all drikke under oppholdet må du betale selv), opplevelser, Ymir som skal kokke for oss i naturen. 

- Jeg vet at denne turen vil vare hele livet i minnene, sier Björg som håper du vil oppleve den første helgen i mai på sagaøya!

Les mer om turen og meld deg på her!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...