Paco Rabanne Zalando
© Zalando

Zalando lanserer eksklusiv kolleksjon med motehuset Paco Rabanne

12. april slipper nettbutikken Zalando «Flow» – en ekslusiv kolleksjon med spage age-designeren Paco Rabanne. Kolleksjonen består av 40 deler fordelt på klær, sko, vesker og smykker – se våre favoritter👇🏻

11. april 2023 av Cecilie Espensen

I morgen, 12. april, lanseres samarbeidkolleksjonen «Flow» som oser av den spanske motedesigneren Paco Rabannes (1934–2023) DNA: Sterke farger og lek med metall og plast. 

Kolleksjonen, som selges ekslusivt på Zalando, består av 40 deler fordelt på klær, sko, vesker og smykker. 

Her har vi funnet frem våre favoritter fra Paco Rabannes eksklusive kolleksjon for Zalando – en klassiske og komfortabel kjole, lekre smykker og en rimeligere versjon av Paco Rabannes «69 handbag».

Paco Rabanne Zalando
© Zalando

Den klassiske og kule kjolen

Vi synes det er vanskelig å velge farge, sort eller blå? Men, fasongen elsker vi! Den asymmetriske t-skjortekjolen med knute i livet kan fort bli en sommerfavoritt.

Paco Rabanne Zalando
© Zalando

Chunky smykker

I kolleksjonen «Flow» er det chunky smykker som gjelder – en trend som fortsetter denne sesongen. Så her er det bare å finne ut om man er sølv- eller gullperson når det gjelder smykker. Uansett vil både øredobber og armbånd være prikken over i-en på ethvert antrekk. 

Paco Rabanne 69 handbag Zalando
© Zalando

Ny versjon av en ikonisk veske

Paco Rabannes originale «69 handbag», som er satt sammen av skinnende metalldisker, går for høye summer brukt. Nå har du sjansen til å få tak i motehusets rimeligere versjon i samarbeid med Zalando – som aldri blir feil til fest!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...