© Thomas Qvale

Unni Wilhelmsen – stjel hennes kule bohemske stil

Unni Wilhelmsen forkjærlighet for fargerike tunikaer og store øredobber kan fort bli DIN sommer-favoritt også. Se vår guide til svale, ledige tunikaer og øredobber med wow-faktor!

6. juli 2021 av Cecilie Espensen

Artist Unni Wilhelmsen rocker den bohemske stilen med fargerike tunikaer og kjoler – med bukser under. Og i det hun snart fyller 50 er hun tydelig på hvem hun er stilmessig: 

– Jeg synes folk er så kjappe til at man ska’kke det og man ska’kke det og sånn. Det har jeg i alle fall blitt mye tryggere på, selv om jeg veit at nå er det ikke lenger sånn at jeg ser bra ut i alt i min alder heller. Noe kan bli latterlig, og vi er de siste som ser det sjøl, men jeg kommer i hvert fall ikke til å begynne med skinnskjørt og sånne trange leopardtopper hvis jeg veier åtte kilo for mye, sier hun til Tara i vårt store portrettintervju med den populære artisten som du kan lese her.

Vi heier på alle som har sin egen stil – samtidig som vi gjerne kopierer Unni Wilhelmsen bohemske stil denne sommeren. En fargerik tunika, store øredobber og et par jeans med sleng og vi er klare for sommeren!

Lenger ned i saken har vi funnet frem de fineste tunikaene i butikkene nå og selvsagt fantastiske øredobber som matcher!

Unni Wilhelmsen tara cover magasin covershoot


© Thomas Qvale/@unniwilhelmsen via Instagram

SEG SELV: Artist Unni Wilhelmsen har alltid gått sin egen vei – også når det gjelder hår og klær – og vi elsker hennes kule stil på coveret av Tara nr. 11.


© Thomas Qvale

LEKEN: Unni Wilhelmsen er ikke redd for å uttrykke seg selv gjennom farger – noe som er perfekt nå på sommeren. Fargerike tunikaer og store øredobber er hennes signatur. Under viser vi en deilig samling tunikaer og dekorative øredobber fra butikken slik at du kan stjele Unni Wilhelmsens kule stil på 1-2-3!

Kule tunikaer og wow-øredobber 

Tunika Cream grønn med mønster


© Produsenten

Tunika i lin/viskose fra Cream, 499 kr.

Tunika Bitte Kai Rand lilla


© Produsenten

Tunika med kinakrage og splitt i siden fra Bitte Kai Rand, 2295 kr.

Tunika Tony Burch med harlequinmønster


© Produsenten

Tunika med harlequinmønster og snøring i livet fra Tory Burch, 5829 kr.

Tunika Dea Kudibal kami tunic


© Produsenten

Tunika med høy krage fra Dea Kudibal, 1599 kr.

Tunika Tory Burch blomster gul grønn


© Produsenten

Fargerik tunika med retromønster, bisebånd og splitt i siden fra Tory Burch, 3353 kr.

øredobber  dusker zara kappahl accessorize joytag


© Produsentene

ØREDOBBER MED WOW-FATOR: Øverst fra venstre og med klokken: Øreringer med fargerike perler og rosa dusker fra Accessorize, 115 kr. Øredobber med rosa og gule pynteperler fra Zara, 149 kr. Heklede øredobber i oransje, svart og hvitt fra Kappahl, 49,90 kr. Øredobber med flerfarget dusk fra Joytag, 199 kr.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...