– Proteinshake er min start

En god start på dagen og egentid er viktig for Jennifer Lopez (46).

15. april 2016 av Aud Berggren

– Jeg begynner hver dag med en protein­shake, noe jeg har gjort i over to år. Det gir meg en god start på dagen, sier Jennifer Lopez til Tara.

46-åringen mener veldig mye handler om gode valg, at du finner tid for deg selv både for kropp og sjel.

– Da har jeg mer overskudd til å komme gjennom alt som skal gjøres i løpet av en dag, både i arbeid og med barn, fortsetter hun.

 

– Mange baller i luften

Noen ganger handler det bare om å sitte i ro og være i kroppen min og klarne tankene, ta et bad eller se på nattehimmelen.

– Jeg jobber bestandig og har alltid mange baller i luften, så tid til ikke å gjøre noen verdens ting har blitt veldig viktig for helsen.

Den amerikanske skuespilleren kan også smykke seg med titlene forfatter, designer, danser, produsent og sanger. 

 

– Hvordan trener du?

– Jeg gjør mye med vekter. Når du blir eldre mister du muskler, du trenger mer proteiner, og du kan ikke trene som du gjorde i 20-årene når du er over 40. Nå, etter å ha fått barn, er det veldig viktig å opprettholde formen. Jeg trener tre til fire ganger i uken og passer på hva jeg spiser. Jeg elsker McDonald’s, men bare en gang i året, sier den disiplinerte Jennifer.

 

PS! om Jennifer Lopez

  • Jennifer Lopez har vært på turné og nylig spilt i «The Boy Next Door», «Lila and Eve» og «Home», men det er privatlivet som skaper de store overskriftene.
  • Hun er skilt fra artisten Marc Anthony som hun har tvillingene Emme og Max med, nå bor hun sammen med den 18 år yngre Casper Smart.
  • Hun var forlovet med Ben Affleck og hadde et forhold til Sean Combs i tillegg til to tidligere ekteskap.
  • Aud om Jennifer: Jeg liker at Jennifer aldri unnskylder valgene sine.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...