5 tegn på at han er gifteklar

Synes du det er på tide med et frieri? Jo flere av disse tegnene du ser, jo mer klar er han for å gifte seg.

13. januar 2011 av Marit Lien

Er han klar?

Det er noen tegn du kan se etter for å finne ut om kjæresten din er klar for å slå seg til ro med deg for resten av livet.
Og dersom du kunne tenke deg å fri selv så kan det jo være greit å være noenlunde sikker på at han skal svare ja.

Klikk deg videre for å se hvilke 5 tegn du skal se etter for å finne ut om han er gifteklar.

Han går ikke på byen

© Getty

Å gå ut på byen (for å sjekke damer) appellerer mindre til en mann som er klar for å slå seg til ro med éi dame.

I en undersøkelse ble 2500 menn som var på vei inn i ekteskapet spurt om sitt forhold til barer og nattklubber, og alle som en svarte at de ikke lenger følte seg komfortable med å gå på byen.

Han er økonomisk stabil

© Getty

Menn har en biologisk klokke, men den er annerledes enn kvinners. Mange menn vil gjerne ha økonomisk trygghet før de starter en familie, så hvis han sliter med å betale regningene sine, så er han neppe begeistret for å få en familie han føler han skal forsørge.

I praksis er han din ektemann

kærestepar griner
3. Han vil gerne tale om fremtiden

Hvis han deler en masse af sine tanker omkring bolig, bil og måske endda børn med dig – så er det ikke helt tilfældigt. Han deler nemlig sine interesser med dig for at vise dig, at du indgår i disse tanker om fremtiden. 

© iStock

Når er mann er klar for å gifte seg med deg, så begynner han å oppføre seg som om han er det: F.eks. inkluderer han deg i framtidige planer, han slår ikke av pc-en når du kommer inn i rommet (for han synes det er greit at du ser hva han holder på med), han tar ikke store avgjørelser uten å ha snakket med deg først, og han gjemmer ikke lenger mobiltelefonen sin (for han synes det er greit at du ser hvem som ringer ham).

Han får deg ikke til å gråte

kærestepar slapper af derhjemme over morgenmad
4. Han elsker at være derhjemme med dig

Han har ikke det samme store behov for, at der hele tiden skal ske noget nyt og vildt i sit liv. Han falder mere og mere til ro i hjemmet, hvis I bor sammen, og viser meget større interesse omkring madlavning, familiearrangementer og at få hygget med dig, når I er hjemme samtidig. 

© iStock

Hvis han får deg til å gråte av glede så er det greit, men hvis han får deg til å gråte fordi du blir lei deg, så er han ikke gifteklar. Med andre ord; ikke fri til ham dersom han gjør deg lei deg. Og skulle han finne på å fri til deg, så bør du nok si nei og komme deg langt unna.

Han sier de riktige tingene

© Getty

Dersom han sier at han er klar for å gifte seg - flott! Men sier han at han ikke er klar for å gifte seg, så skal du høre på ham og ikke forsøke å få ham til å forandre mening.

Og sier han at han vil investere i noe dere begge har glede og nytte av - flott! Men sier han at han overveier å kjøpe seg en motorsykkel, eller noe annet dyrt som ikke er forenelig med deg og deres framtid sammen, så er han ikke klar for å bli din for evig.

Og sier han fordelaktige ting om andre gifte par - flott! Men hvis han sier at folk som gifter seg er tapere, så tenker han tydeligvis lite positivt om ekteskapet.

 

 

 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...