© Getty Images

11 ting du garantert kjenner deg igjen i hvis du er en hundeelsker

Hunden er med på julekortet, har sin egen plass i sofaen og er selvfølgelig bakgrunnsbilde på mobilen din. Kjenner du deg igjen i disse 11 påstandene?

18. august 2021 av Ellinor Engelstad

1. Når hunder dør i filmer... Altså, det er jo trist når et menneske dør i en film, men når en hund dør derimot... Da er det bare å forlate rommet.

2. Du følger utallige hundeprofiler på Instagram. Helt ærlig, hvem kan motstå fristelsen om å trykke "følg" når profilene heter @dogsofinstagram og @tunameltsmyheart?

3. Når dere sender julekort er det en selvfølge at navnet til hunden (og selvfølgelig masse bilder) skal være med. Og du kan reagere litt hvis du får julekort fra en familie med hund, hvis hunden ikke er med på bildene...

4. Du skriver ned når du kommer på fine hundenavn. Dog er det ikke alle som får se listen med hundenavn - du vil jo ikke komme i den situasjonen hvor bestevenninnen din stjeler favoritt hundenavnet ditt.

5. Du elsker hjemmekontor. Og det er ikke vanskelig å legge skjul på hvorfor - du får selskap av bestevennen din dagen lang, kan det bli bedre?

Hjemmekontor er ikke det samme hvis din firbente bestevenn ikke er hjemme. 

© Getty Images

6. Hunden din pryder bakgrunnsbildet ditt på mobilen. Det er jo din største stolthet!

7. Hunden din har flere kallenavn enn det partneren din har. Noen av kallenavnene ligner slett ikke på det egentlige navnet til hunden en gang..

8. Du behandler hunden din som en baby. Dette innebærer å snakke med babystemme, slik at du ofte kan få noen blikk av de rundt deg.

9. Du lar hunden styre det sosiale livet ditt noen ganger... Om jeg vil bli med på hyttetur? Eh, kan hunden min være med?

10. Hunden din har halsbånd som passer til ulike årstider og høytider. Det er like naturlig for deg å kjøpe dette som det er å handle godbiter og bæsjeposer. 

11. En egen plass i sofaen er dedikert til familiens stolthet. Ingen våger å sette seg der, alle vet at det er hundehjørnet. 

Les også: 5 ting du skal være oppmerksom på før du skaffer deg hund

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...