Thye Crown sesong 5 Mona B. Riise
© Trude Westby, Netflix

«The Crown»: – Jeg er ikke mindre ladet for sesong 5!

Vår kulturspaltist Mona B. Riise er overrasket over sin egen interesse for det royale etter alt det britiske kongehuset har vært igjennom i høst. Ikke overraskende er sesong 5 av «The Crown» på Netflix en må-se-serie for Mona. Se traileren her!

10. november 2022 av Mona B. Riise

Det har vært enorme mengder britisk kongehus i høst. Først 25-års-markeringen av prinsesse Dianas tragiske ulykke, så Dronning Elizabeths død. Jeg var litt sjokkert selv over min intense interesse, og satt klistret til tv-en. Jeg er ikke mindre ladet for sesong 5 av «The Crown», som tar oss tilbake til 1990-tallet hvor skandalen rundt skilsmissen mellom Charles og Diana kommer til å dominere.

The Crown sesong 5 Elizabeth Debicky Dominic West

PÅ RØD LØPER: Elizabeth Debicky spiller prinsesse Diana også i sesong 5 av «The Crown» mens Dominic West spiller rollen som prins Charles.

© Netflix

Elizabeth Debicky var nydelig som Diana, og hun fortsetter i rollen i sesong 5 av «The Crown», mens det er nye skuespillere både som svigermoren (Imelda Staunton fra blant annet «Harry Potter») og ektemannen Charles som spilles av Dominic West (fra blant annet «The Affair»). Sjelden har det vært flere forventninger til den rolle serien, ikke minst nå som de kommer nærmere i tid og begivenheter. 

Hele sesong 5 av «The Crown» ligger ute på Netflix nå – totalt 10 episoder. 

Her er en sniktitt på hva sesong 5 av «The Crown» byr på:

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...