Carrie Bradshaw Sarah Jessica Parker Sex & And The City Cynthia Nixon Miranda Kristin Davis Chalotte

SESONG 2: Det blir en ny sesong med Carrie, Miranda og Charlotte og tv-serien «And Just Like That ...»!

© HBO Max

«And Just Like That ...»: Nå kommer sesong 2!

HBO Max har annonsert at det blir en sesong 2 av tv-serien «And Just Like That ...». Hvilke personlige utfordringer Carrie, Charlotte og Miranda står overfor i neste sesong og når den kommer, er foreløpig ukjent. Og mens vi venter i spenning, strikker vi et pledd inspirert av et av de kuleste plaggene fra sesong 1. Oppskriften får du her!

23. mars 2022 av Cecilie Espensen

For alle «Sex and The City»-fans var det som en drøm som kom i oppfyllelse da HBO annonserte oppfølger-serien «And Just Like That ...» som mange av oss har kost oss med på strømmetjenesten. Kanskje til og med favorittdrinken til Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte?

Og nå er det offisielt at det blir en sesong 2 av tv-serien «And Just Like That ...»! 

Traileren kan du se her:

Motemekka

For alle moteinteresserte og fashionistaer har det selvsagt vært spennende og ikke minst inspirerende og se hvilke fantastiske antrekk kostymedesignerene Molly Rogers og Danny Santiago har kledd opp Carrie, Miranda og Charlotte i. 

Og sesong 1 av «And Just Like That ...» har sannelig bydd på et vell av lekre klær, sko og vesker. Et av disse plaggene dukker opp som et pledd i episoden «Tragically Hip» når Carrie hofteopereres.

«Pleddet», som egentlig er en pocho, er designet av Gabriela Hearst, creative director for motehuset Chloë samt eget merke. Den fargerike Lauren Wrap-ponchoen dukker igjen opp i episoden «Diwali» med et smell. 

Carrie «And Just Like That ...»

TRYGGHET: Carrie er tilbake igjen i sin gamle leilighet som hun bodde i før hun giftet seg med Mr. Big. Under «pleddet» fra Gabriela Hearst er det trygt og varmt.

© HBO Max

Fargerikt, mykt og lekkert! Vi har lagt vår elsk på Carries «pledd» og latt oss inspirere til å strikke et som ligner mens vi venter på sesong 2 av «Just Like That ...». Oppskriften på det får du her:

Carries «pledd» – oppskrift

Du trenger et multifarget tykt garn som passer til pinne nr. 7. Luxury Hand-Dyed Happiness Chunky fra Rico Design er i ren ull og har en strikkefasthet på 14 masker. Det håndfargede garnet fås i flere fargekombinasjoner, vi foreslår Ecru/Fuchsia 02. Det får du kjøpt her.

Slik gjør du:

  • Legg opp 182 m på pinne nr. 7.
  • Strikk glattstrikk frem og tilbake. Rett på retten og vrang på vrangen.
  • Strikk til pleddet måler 180 cm eller ønsket lengde.
  • Fest trådene og avslutt pleddet med å montere lange frynser i begge kortender.

Tips! Usikker på hvordan du lager frynser? Søk på «frynser» på Youtube.

PS! Visste du at du kan bruke strikking for å håndtere stress?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...