Moulin Rouge! The Musical er en eksplosjon for sansene!

Dette blir høstens store underholdningsopplevelse!

Ta med deg venninnene, familien eller kjæresten på teater og få en opplevelse du sent vil glemme!

12. juni 2023 av Kommersiell redaksjon

Vi har gode nyheter. Endelig kommer den fantastiske Moulin Rouge! The Musical til Norge! 21 år etter verdenspremieren på Baz Luhrmanns Oscarvinnende filmfenomen MOULIN ROUGE! – med Nicole Kidman og Ewan McGregor i hovedrollene, tar den Tony-vinnende Broadwaymusikalen turen til Chateau Neuf i Oslo. Premieren er 30. august.

Anders Baasmo tar på seg flosshatten og leder et stjernelag i tidenes satsing på Chateau Neuf. Det blir cancan-dans, det blir hitparade, det blir kjærlighetsdrama og det blir ekstravaganza når Sondre Lerche debuterer på teaterscenen geleidet av Norges ukronede musikaldronning Heidi Ruud Ellingsen! 

En spektakulær sanseopplevelse med kjærligheten i sentrum

Overdådig atmosfære, forførende blikk, spektakulære kostymer og en hjerteskjærende kjærlighetshistorie – hva mer kan man ønske seg? Som publikum på Moulin Rouge! The Musical blir du en del av en sanselig eksplosjon og et forrykende show. 

Kjøp billetter til Moulin Rouge! The Musical her og bli med på festen!

Denne forførende kjærlighetshistorien vil du ikke gå glipp av!

En musikalsk reise

Moulin Rouge! The Musical er en reise i verdens mest berømte og elskede låter. Over 70 av musikkhistoriens største hits dukker opp underveis – fra Bowie til Gaga, og du vil få muligheten til å synge med på gamle favorittlåter og bli overrasket av nye, musikalske mesterverk. Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av! 

Over 70 av musikkhistoriens største hits dukker opp i denne storslagne forestillingen, hvor også Anna-Lisa Kumoji, sist sett i suksessen “Sister Act”, medvirker.

Global suksess

Moulin Rouge! The Musical, med hele 10 Tony-priser i beltet, har siden premieren i 2018 vært en legendarisk suksess. Den spiller fremdeles for fulle hus både på Broadway og West End. og fyller stadig nye teaterhus verden over. 

Anders Baasmo tar på seg flosshatten og leder et stjernelag i tidenes satsing på Chateau Neuf.

En opplevelse du sent vil glemme

Moulin Rouge! The Musical er ikke bare en vanlig teaterforestilling, det er en opplevelse. Gjennom en kombinasjon av spektakulære visuelle elementer, fengende musikk og en rørende kjærlighetshistorie, vil musikalen ta deg med på en reise du sent vil glemme. Her er det bare å la seg forføre! 

Vi sees på Chateau Neuf i Oslo fra 30. august! Kjøp dine billetter her. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...