© Oslo Skin Lab

Slik har kollagenpulver påvirket huden vår

Stadig flere får øynene opp for den norske hudpleiesuksessen The Solution. Her forteller Tove, Heidi, Katrine og Michelle om sine erfaringer med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab.

21. april 2020 av Kontent for Oslo Skin Lab

The Solution har vært en av skjønnhetsbransjens store snakkiser de siste årene. Dette er et kollagenpulver, uten smak eller tilsetningsstoffer, som kan mikses i valgfri mat eller drikke. Daglig inntak har gjennom studier vist seg å kunne øke hudens elastisitet, samt forebygge og redusere linjer og rynker. Her kan du lese mer om studiene.

Vi snakket med fire kvinner om deres erfaringer med det naturlige kollagenpulveret.

Michelle Ottendal (34), har brukt The Solution i tre måneder

Hvorfor begynte du med kollagen?

– I likhet med mange andre, solte jeg meg en del da jeg var yngre, noe som har satt sine tydelige spor på huden min. Jeg er selv kosmetolog, og er nok litt ekstra kritisk. Jeg undersøkte derfor produktet grundig og leste alle studiene som er gjort før jeg begynte med pulveret selv.

Hva er dine erfaringer med The Solution?

– Virkningen av kollagenpulveret kom raskere enn jeg hadde regnet med. Huden virker fastere og særlig føler jeg at linjene rundt øyepartiet er synlig redusert.

Spesialtilbud: Nå får alle Taras lesere 50% rabatt på første pakke.

Trykk her for 50% rabatt på første levering med 28 dagsdoser.

Tove Smenes (40), har brukt The Solution i litt over ett år

Hvorfor begynte du med kollagen?

– Jeg ønsket å prøve noe som er helt naturlig, men som samtidig kan bidra til å gjøre noe med alderstegnene. Jeg meldte meg derfor da Oslo Skin Lab søkte tre testpersoner til å prøve kollagenpulveret.

Hva er dine erfaringer med The Solution?

– Huden i ansiktet ble skannet før vi begynte og etter åtte uker, og denne viste reduksjon i rykedybde, særlig rundt øynene. Jeg ser også stor forskjell på de grove og dype linjene rundt munnen og sinnarynkene er mindre tydelige. Alt i alt kjennes huden i ansiktet fastere og mer spenstig, sier hun.

Heidi Lindblad (48), har brukt The Solution i litt over ett år

Hvorfor begynte du med kollagen?

– Jeg gikk ned 20 kilo i vekt for tre år siden, men da endret også mye i ansiktet seg. Huden ble mindre spenstig og rynkene mer fremtredende. Jeg meldte meg derfor da Oslo Skin Lab søkte etter testpersoner i fjor.

– Hva er dine erfaringer med The Solution?

– Huden rundt øynene føltes mindre trett, linjene ble mykere, og jeg følte at ansiktshuden fikk tilbake spensten. Hudskanningen, utført på Oslo Hudpleieklinikk, bekreftet også at rynkedybden rundt øynene var redusert med 14 prosent etter åtte uker.

Trykk her for 50% rabatt på første levering med 28 dagsdoser.

Katrine Kvalsund (40), har brukt The Solution i drøyt to år

Hvorfor begynte du med kollagen?

– Jeg leste om kollagenpulveret på bloggen til Vanessa Rudjord, og bestemte meg for å gi det en sjanse.

Hva er dine erfaringer med The Solution?

– Det tok i underkant av to måneder før jeg merket endringene, men da kunne jeg se at linjer i pannen, ved munnen og ved øyenbrynene ble mindre. Jeg har virkelig erfart at man bør behandle huden innenfra, for jeg føler at huden min er finere enn noen gang.

DETTE ER KOLLAGEN

  • Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, og viktig for hudens styrke og oppbygging av vev.
  • Nedbrytning av kollagen ved aldring fører til rynker, og allerede fra 25-årsalderen synker kollagennivået i huden. Resultatet er tap av volum og spenst i huden.
  • Studier viser at et daglig inntak av spesielle kollagenpeptider kan øke spensten i huden og forebygge samt redusere linjer, rynker og cellulitter.
  • Kollagenet i The Solution er av høy kvalitet, kommer fra naturlige kilder og består av kollagenpeptider som kroppen kan nyttiggjøre seg av. Her kan du lese mer om studiene.

Spesialtilbud: Nå får alle Taras lesere 50% avslag på den effektive behandlingen. Bestill nå og få 50% på første forsendelse. I tillegg får du 30% avslag på alle senere bestillinger.


Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Oslo Skin Lab.


Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...