Årets rosa sløyfe designer

LIVSVIKTIG DESIGN: I tillegg til den rosa sløyfen, har hun designet sjalet på bysten til inntekt for brystkreftforskning.

© Julianne Leikanger

Moteskaper Nina Skarra har designet årets Rosa sløyfe

Hennes vakre kjoler er elsket av både Hollywood og vår egen kronprinsesse. Nå har hun designet årets Rosa sløyfe til inntekt for brystkreftforskning.

1. oktober 2021 av Cecilie Espensen

– Jeg føler meg veldig beæret over å bli spurt om å være årets Rosa sløyfe-designer, forteller Nina Skarra, og fortsetter: 

– Det har vært utrolig gøy og et veldig fint prosjekt å få lov å være en del av.

Årets rosa sløyfe design

UNDERVEIS: Nina har designet og bygget opp sløyfen på samme måte som hun gjør med sine kjoler.

© Julianne Leikanger

ROSA SLØYFE-AKSJONEN

Rosa sløyfe er en internasjonal folkebevegelse for å vise solidaritet med de som rammes, øke kunnskapen om brystkreft og å gi støtte til brystkreftforskning. I Norge er det Brystkreft-foreningen og Kreftforeningen som sammen arrangerer Rosa sløyfe-aksjonen i oktober.

Årets tema for aksjonen er tidlig oppdagelse. Jo tidligere brystkreft oppdages, jo bedre blir prognosen, og behandlingen blir mer skånsom. Koronapandemien har forsinket den offentlige mammografi-undersøkelsen som tilbys alle kvinner fra 50–69 år. Derfor er det viktigere enn noen gang å bli kjent med brystene sine og ta endringene på alvor. Husk å kjenne etter!

Årets rosa sløyfe design

ÅRETS ROSA SLØYFE: Er laget av naturlige materialer og gjenbruk. 

© Julianne Leikanger

Sløyfen får du kjøpt hos Lindex, Mester Grønn, Vitusapotek, Kid Interiør og Coop Mega. Prisen er 120 kr og inntektene går til brystkreft-forskning for at flere skal overleve og få bedre livskvalitet etter kreftbehandlingen.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...