Foto: Unsplash

Unngå magetrøbbel i julesesongen

Fet julemat kan by på fordøyelsesproblemer, tung mage og oppblåsthet. Her er redningen!

22. november 2016 av Kommersiell redaksjon

November og desember byr på mye god og fet julemat. I tillegg blir det gjerne en del pepperkaker, godteri og julebakst - noe som kan gjøre deg både forstoppet, kvalm og trøtt.

Mange av oss går på en smell og overspiser, ettersom det tross alt er én høytid i året man skal få kose seg ordentlig med god mat og drikke. Men mye fet og kaloririk julemat kan gi dårlig fordøyelse, med ulike symptomer. 

Et typisk eksempel er følelsen av å være tung og stinn i magen i flere timer etter et proteinrikt måltid. Andre opplever at de raper eller smågulper ufordøyd mat etter måltidet. 

For å hjelpe kroppen med å fordøye proteiner, fett og karbohydrater fra maten du spiser, kan du bruke SuperZym: et bredspektret enzymtilskudd. Enzymer viker normaliserende på de fleste mage- og tarmfunksjoner, og er effektiv mot hard eller løs mage.

Fordelene med SuperZym:

Motvirker oppblåsthet og luft i magen.

Motvirker sure oppstøt.

Normaliserer syrenivået i magen.

Gunstig for tarmfloraen.

• Bidrar til et økt energinivå.

Dagens livsstil bidrar nemlig til at det er blitt vanskeligere for kroppen å fordøye mat. Mange får i seg for lite naturlige enzymer, i tillegg til at vi lever i en verden med stress og dårlig tid, noe som fører til at kroppen produserer stresshormoner. Alt i alt er dette en livsstil som dessverre reduserer produksjonen av enzymer.

Organene våre mister gradvis evnen til å produsere enzymer med alderen, og denne nedgangen kan resultere i intoleranser, allergier, tretthet og fordøyelsesplager.

Du kan også selv passe på å inkludere enzymrik mat i kostholdet ditt, slik som for eksempel:

Frø, belgfrukter, nøtter, ananas, papaya, hvetegress, kokosvann, meloner, mango, kiwi, druer og rå honning.

Slik brukes SuperZym:

Ta 1-2 kapsler til dagens hovedmåltider; frokost, lunsj og middag. Hver og en bør prøve seg frem, da behovet for enzymer varierer for den enkelte. Normaliseringen av mage- og tarmfunksjonen kan forekomme umiddelbart, men normalt vil du merke en bedring i løpet av 7-14 dager.

Det kan ta noe lengre tid for enkelte, da det ofte avhenger av hvor lenge problemene har vedvart. SuperZym kan trygt brukes sammen med andre preparater for mage og tarm, på grunn av sin naturlige opprinnelse. Det er et 100% naturlig produkt og inneholder verken konserveringsmidler, kunstig farge eller smak. SuperZym er utvunnet fra vegetabilske enzymer og kan brukes av veganere/vegetarianere.

Kjøp SuperZym til 30% rabatt hos supervital.no ved å bruke rabattkode: Tara

Kilder:
http://nationalenzyme.com/company/history/
http://www.organiclifestylemagazine.com/enzymes-and-health/

Seneste

Kanskje er du også interessert i...