© Svein Finneide / Akerbrygge.no

Krimkveld med Camilla Läckberg

Vi inviterer til et eksklusivt møte mellom Tara-leserne og krimforfatterne Camilla Läckberg og Kristine Storli Henningsen i oktober. Bli med!

5. august 2019 av Lisbeth Skøelv

For fjerde gang inviterer Tara og Gyldendal leserne til et eksklusivt møte med krimdronningen Camilla Läckberg i Oslo. 30. oktober er datoen du bør holde av. Den svenske suksessforfatteren gleder seg stort til å treffe sine norske lesere igjen. 

– Det er veldig morsomt å treffe leserne i en annen sammenheng enn de tradisjonelle bokeventene, dette blir jo en mer intim opplevelse og alltid med en herlig, varm stemning! Dessuten er jeg jo virkelig forelsket i Norge, både takket være fine barndomsminner herfra og i egenskap av å være en forfatter som har fått en enorm kjærlighet fra norske lesere, sier Camilla til Tara. 

44-åringen er aktuell med boken «Gullburet», den første på lenge som ikke er ren krim, men mer en psykologisk thriller om bedratte Faye som jakter på hevn. Hun gleder seg stort til å fortelle Tara-leserne om sin nye hovedperson. 

– Jeg synes det er veldig gøy å snakke om Faye og det hun har opplevd. I tillegg snakker jeg gjerne om kvinnelig entreprenørskap, som er et tema som ligger mitt hjerte nært. Og er det noen av leserne som også er sugen på å snakke om reality-tv, er ikke jeg den sier nei til det, ha-ha, ler Camilla Läckberg. 

 Forfatter Kristine Storli Henningsen kommer for å fortelle om sin nye krimroman, og TV 2-programleder Peter Moi Bubresko leder kvelden. 

© Svein Finneide / Akerbrygge.no

Leserne som tar turen til Gyldendalhuset den kvelden, får også stifte bekjentskap med den norske krimforfatteren Kristine Storli Henningsen, som har fått strålende anmeldelser for boken «Den som elsker deg høyt». Peter Moi Bubresko, kjent som programleder i TV 2s «God Morgen Norge», skal bokbade begge forfatterne. I tillegg blir det bobler i glasset til alle og en innholdsrik goodiebag. Vel møtt!

MELD DEG PÅ!

Tid: Onsdag 30. oktober kl. 18:00. Dørene åpner kl. 17:30. 

Sted: Gyldendalhuset, Sehesteds gate 4 i Oslo sentrum. 

Bokbader: Peter Moi Bubresko fra «God Morgen Norge» 

Bobler og goodiebags til alle!

Meld deg på via [email protected]

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...