VEIEN TILBAKE: – Hva holder oss oppe når vi kastes ut på en reise vi ikke har bestilt? Spør Christine Koht som lover fullt trøkk når hun entrer scenen på Tara-weekend.

© Seminarpartner

Christine Koht og Mona B. Riise til Tara-weekend

Christine Koht er tilbake etter alvorlig kreftsykdom. Møt henne på Tara-weekend den 13. - 15. oktober på Vestlia Resort på Geilo. Her holder hun et forrykende show, som garantert blir både rørende og morsomt. Vi lover en herlig helg med foredragsholdere som Mona B. Riise, Therese Cleve- Stiansen og Bjørk Matheasdatter.

25. august 2023 av Torunn Pettersen

Vi gleder oss stort til å ønske velkommen til Tara-weekend på Vestlia resort den 13. – 15. oktober. Vi lover et spennende program, i kjent stil, med herlig stemning fra fredag ettermiddag til søndag kveld, sier sjefredaktør i Tara, Torunn Pettersen. 

Allerede kl. 17 fredag den 13. oktober går chamagnekorkene i taket når Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti holder sitt faste champagnekurs. Så går det slag i slag, med stemningsfullt foredrag av Tv-personlighet og tara-spaltist Mona B. Riise. 

Se hele det spennende programmet på taraweekend.no

– Jeg gleder meg stort til å være med på Tara-weekend, sier en opplagt Christine Koht.

© Thomas Qvale

Christine Koht er tilbake etter lang tids alvorlig kreftsykdom.

 – Jeg har vært på min egen ekspedisjon, tøffere og farligere enn Mount Everest. Det krevde alt jeg har av livsvilje og utholdenhet, men ga meg også de sterkeste opplevelsene et menneske kan få: Avgrunnen. Håpet. Kjærligheten. Og samholdet. Hva holder oss oppe når vi kastes ut på en reise vi ikke har bestilt? Spør Christine. Gå ikke glipp av hennes forrykende show lørdag kveld. – Jeg gleder meg stort til å være med på Tara-weekend, sier Christine Koht. 

MONA KOMMER: Mona er Taras faste kulturspaltist. På Tara-weekend møter du henne både som konferansier og foredragsholder.

© Trude Westby

Mona B Riise er konferansier for Tara-weekend.

Hun skal lose oss gjennom programmet for helga. Hun skal også holde foredraget «Musikk - og hvordan mestre livet»
Foredraget tar for seg den en gang stilleste og reddeste jenta i klassen som har brukt musikk som veileder, livbøye og heiarop i eget liv.
For hvordan løfter man seg opp etter å ha falt mageplask eller finner mening og retning i nye faser av livet?
Med musikk som Bob Dylan, Aretha Franklin, Lillebjørn Nilsen, Beyonce og Karpe deler Mona spennende musikkhistorie, men først og fremst sterke og gøyale livserfaringer som skal løfte oss opp og inspirere på fredags kvelden.

Se det spennende programmet og meld deg på her. taraweekend.no


Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...